Skip to main content

Iulia Vântur, pe scena Cerbului de Aur. Lista prezentatorilor festivalului, pe zile

 
Iulia Vântur, pe scena Cerbului de Aur. Lista prezentatorilor festivalului, pe zile

Cine va prezenta festivalul Cerbul de aur? Evenimentul dintre 29 august și 2 septembrie va avea mai mulți prezentatori. Cum vor urca pe scenă?

Prima seară a evenimentului – 29 august – va fi prezentată de Aurelian Temișan și de Ilinca Avram (prezentatoarea matinalului de la TVR Moldova).

Fosta vedetă Pro TV Iulia Vântur va fi una dintre prezentatoare. În această toamnă, va fi pe scenă pe 30, 31 august și pe 1 septembrie.

Ultima zi, cea din 2 septembrie, va fi prezentată de Iuliana Tudor.

Publicitate

Iulia Vântur va urca pe scena din Piața Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România din serialul „Onoare şi respect, dat de TVR”.

Inițial, prezentatoare a evenimentului, alături de actorul italian, urma să fie, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, modelul Mădălina Ghenea. 

Vântur și actorul Gabriel Garco  vor găzdui serile de concurs și Gala Festivalului Internațional Cerbul de Aur. Festivalul se desfășoară între 29 august și 2 septembrie.

TVR: „Vedeta îi va introduce pe cei 18 concurenţi în atmosfera Festivalului, dar și pe artiștii care vor susține recitaluri în spectacolele din 30, 31 august și 1 septembrie: Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Motans și Carla’s Dreams”

Iulia Vântur a prezentat opt ani show-ul „Dansez pentru tine”, de pe Pro TV, împreună cu Ștefan Bănică Jr și a fost prezentatoare de știri timp de 10 ani, din 2006 prezentând știrile în prime time și week-end.

A prezentat reality-show-ul Ferma vedetelor, la Pro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu