Skip to main content

Mihaela Rădulescu părăseşte Românii au talent

 
În 2014, Mihaela Rădulescu semna în faţa publicitarilor, contractul cu Pro TV
În 2014, Mihaela Rădulescu semna în faţa publicitarilor, contractul cu Pro TV

Mihaela Rădulescu iese din show-ul Românii au talent. Vedeta a anunţat, vineri seara, că nu va mai continua colaborarea cu show-ul de talente, în care a fost jurat timp de trei sezoane, „din motive personale”.

Publicitate

„Stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon "Romanii au talent", strict din motive personale”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Mihaela Rădulescu a intrat ca jurat la Românii au talent în 2014, după plecarea lui Mihai Petre, la Antena 1, după cum Paginademedia.ro anunţa în exclusivitate, AICI.

Mesajul integral al Mihaelei Rădulescu, în continuare:

Dragii mei,

stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon "Romanii au talent", strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!
Mihaela Radulescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "aoleu, scade ratingul"
    Esti sigur ? Daca intri pe facebook-ul emisiunii, o sa vezi multe comentarii de genul "in sfarsit pot sa ma uit la emisiune".
  • mila mila
    aoleu, scade ratingul
    vendenta sexoasa atragea priviri spre decolteu
    tataie florinel ii va duce doru
  • Doru Doru
    "Mile", raspunde la ce iti scriu aici, nu mai abera.
    Calmeaza-te. Te supara adevarul ?
  • Mile Mile
    Doru, *** protevist , zero barat
  • Doru Doru
    "pot sa vina doar cei care accepta bani putini"; " inseamna ca platesc slab"
    Mai bine ei, ca fac audiente mari, "mile". Nu aduci vedete pe bani multi, si pici pe locul 3 in audiente pe comercial ca alte posturi.

    "tocmai , inseamna ca platesc slab"
    Nu iti convine ? Fuguta la alt post. Simplu.
  • gt gt
    Daca il scot pe Florin Calinescu sunt niste tristi... E singurul care le spune pe bune
  • F F
    Era clar ca se vor încerca niște modificari, dar credeam ca Andra va fi schimbată. Merita reincercat Mihai Petre, dar cine știe ce modificări mai fac.
  • An An
    marian...esti Maruta?! Ne pare rau, dar e omniprezenta Andra, nu ne place da o vedem peste tot..si asa a fost vorba...Te bagam la Voce...pleci de la RaT... Loredana nu a plecat de bunavoie... Iar RaT e pt ea, e show... E emotie transmisa publicului.. Nu doar verbal tulai doame piele de galina...
  • bing bing
    duca-se invartindu-se ca si asa era antipatica pentru majoritatea publicului
  • Ionut Ionut
    1. De ce ai primi inapoi pe cineva care a plecat de bunavoie din emisiune si a dat chix prin alte parti? Plus ca deja si-a dovedit limitele la faimosul esec de dans, unde culmea, era chiar pe felia lui.
    2. De ce ar vrea Loredana la RGT din moment ce a plecat de bunavoie de la Voce? Oricum, macar ea nu a plecat la alta televiziune ca Mihai Pietre...
    3. Sa fim seriosi, sigur e vorba despre bani....Doamna Mihaela ar fi venit cu placere, dar pentru suma corecta :)
    4. Pe domnii expati incepe sa ii usture concurenta. Nu poti sa tii o televiziune cu 3 proiecte, si alea de 8 ani ani vechime, de pe vremea lui sarbu (fierbinti, romanii, vocea)... motiv pentru care trebuie sa aduca ceva strong aici, nu cred ca-si permit sa puna in pericol rgt-ul, deja vocea e ca si pierduta, erodata de experimentele nereusite numite adi despot si mai nou irina rimes si andra.
  • mile mile
    mareane, mie imi convine , nu ma uit , dar tu de ce comentezi la antena
  • marian marian
    An poate vrei sa zici afara cu tine nu ti convine te rog sa te uiti la acces in ,,,,,,, deocamdata este cea mai buna ca iti convine sau nu asta este
  • mile mile
    doru, pot sa vina doar cei care accepta bani putini
  • Doru Doru
    "Pot sa jur ca vine inapoi Mihai Petre"
    Chiar ar fi un plus pentru emisiune.
  • Mile Mile
    Doru, tocmai , inseamna ca platesc slab

Trimite un comentariu

sus