Skip to main content

Adrian Nartea şi Emilian Oprea, în distribuţia serialului Vlad de la Pro TV. Andrei Aradits, după o colaborare de mai mulţi ani cu Antena 1, trece la serialul Pro

 
Adrian Nartea şi Emilian Oprea, în distribuţia serialului Vlad de la Pro TV. Andrei Aradits, după o colaborare de mai mulţi ani cu Antena 1, trece la serialul Pro

Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Araditz, Emilian Oprea, Diana Sar şi Bebe Cotimanis se numără printre actorii care fac parte din distribuţia serialului Vlad, pe care Pro TV îl are în producţie.

Publicitate

Acestora li se mai adaugă Aura Călăraşu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piştereanu, Victoria Răileanu, Ştefan Iancu, Ana Maria Bădilaş şi Tudor Oprişan. Amintim că Andrei Araditz a colaborat în ultimii ani cu Antena 1, fiind parte a juriului Te cunosc de undeva. Locul său în emisiunea de pe Antena 1 a fost luat de un alt actor, Cristi Iacob (detalii, AICI).

Despre serial

Producţia spune povestea contelui de Monte Cristo, în variantă modernă.

Serialul „Vlad” îl are în centru pe Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ştefan Dragomir (Andrei Araditz) şi Leonard Cazacu (Emilian Oprea).

După câteva experienţe traumatizante, acesta primeşte şansa la o nouă viaţă, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-şi regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, şi se transformă într-un bărbat de succes, bogat, şarmant, care are aliaţi puternici ce sunt pregătiţi să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuţu este sora Elizei în serial, Roxana.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gt gt
    s-a dovedit ca Pro scoate vedete...iar Aradits venea oricum din serialele de pe Pro2 (AcasaTV)
  • mile mile
    e bine , singurul cunoscut dintre ei e o vedeta a antenei, ce chin pt protevisti

Trimite un comentariu

sus