Skip to main content

Adrian Nartea și Emilian Oprea, în distribuția serialului Vlad de la Pro TV. Andrei Aradits, după o colaborare de mai mulți ani cu Antena 1, trece la serialul Pro

 
Adrian Nartea și Emilian Oprea, în distribuția serialului Vlad de la Pro TV. Andrei Aradits, după o colaborare de mai mulți ani cu Antena 1, trece la serialul Pro

Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Araditz, Emilian Oprea, Diana Sar și Bebe Cotimanis se numără printre actorii care fac parte din distribuția serialului Vlad, pe care Pro TV îl are în producție. 

Acestora li se mai adaugă Aura Călărașu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan. Amintim că Andrei Araditz a colaborat în ultimii ani cu Antena 1, fiind parte a juriului Te cunosc de undeva. Locul său în emisiunea de pe Antena 1 a fost luat de un alt actor, Cristi Iacob (detalii, AICI). 

Publicitate

Despre serial

Producția spune povestea contelui de Monte Cristo, în variantă modernă.

Serialul „Vlad” îl are în centru pe Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea).

După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuțu este sora Elizei în serial, Roxana. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu