Skip to main content

LIVE. Selly, cel mai urmărit vlogger de divertisment, la PaginademediaLIVE

 
LIVE. Selly, cel mai urmărit vlogger de divertisment, la PaginademediaLIVE

Selly (Andrei Şelaru), cel mai urmărit vlogger de divertisment de pe YouTube-ul românesc, este invitatul lui Petrişor Obae, editorul Paginademedia.ro.

Publicitate

Canalul său de Youtube a ajuns la peste 1,4 milioane de subscriberi şi aproximativ 203,209,504 de vizualizări. Tânărul şi-a deschis canalul de vloguri în anul 2012, atunci când avea vârsta de 11 ani.

Interviul, în continuare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Domnu Trandafir Domnu Trandafir
    Chiar în halul ăsta se poate coborî nivelul? Nu vă e rușine să puneți poza aia pe site? Petrișor, ce ai zice dacă ai avea un copil ca exemplarul din articol?
  • I.m just a gigolo I.m just a gigolo
    Pare genul care se duce la manechiura pedichiura, lgbtq, nu are nici un viitor cu prietena la care s.a mutat la Constanta. Cand o sa deschida aia ochii in lume, si o sa vada cum trebuie sa arate un barbat, asta o sa ramana pe drumuri, gigolo la Dubai. La fel ca ala al Alexiei Eram.
  • florin florin
    tre sa fii tanpit sa asculti ce zice individu asta.. dute ba la munca nu la gargara penibila
  • Costi Costi
    @Peliticu perfect de acord cu tine :))))
  • Pelticu Pelticu
    Vai capu lui. Asta nu il poate pronunta corect nici pe “r”, nici pe “l”, dar vrea sa fie o “voce”. Vor creste copiii astia care il urmaresc si o sa-i dea un mare flit. Nu poti avea idol pe unu care “mananca” juma de alfabet. Saracutu, chiar are un handicap major pentru divertisment. Va realiza asta cand va incerca sa faca ceva cu adevarat serios.

Trimite un comentariu

sus