Skip to main content

VIDEO. Un nou serial, toamna aceasta, la Pro TV. E făcut de producătorii Las Fierbinţi

 
VIDEO. Un nou serial, toamna aceasta, la Pro TV. E făcut de producătorii Las Fierbinţi

Pro TV, încă un serial de comedie. Postul va lansa pe 13 septembrie serialul Triplusec, produs de Frame Film, casa de producţie din spatele Las Fierbinţi şi Atletico Textila.

Publicitate

Producţia va avea premiera pe 13 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21.30, după Las Fierbinţi.

Serialul spune povestea unui grup de tineri care se revăd la reuniunea de clasă - 15 ani de la terminarea liceului. Producţia îi are în distribuţie pe Oana Pellea, în rolul fostei diriginte a clasei a XII-a G, şi pe Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Paul Diaconescu, Andrei Cojanu şi Andrei V. Ciopec, în rol de„foşti colegi”.

Ce spun reprezentanţii Pro TV despre serial:

Bucureşti. Anul de graţie 2018: reuniunea fostei a XII-a G şi începutul unui nou serial de comedie 100% românesc. Faţă în faţă cu visurile lor, dar şi cu provocările vieţii, o gaşcă de millenials descoperă că, atunci când eşti cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului de... Triplusec.

Nu au fost cei mai populari în liceu, nu au fost premianţi, sunt diferiţi, însă ceva i-a ţinut împreună. Cei şase foşti colegi, interpretaţi de Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Paul Diaconescu, Andrei Cojanu şi Andrei V. Ciopec, sunt prieteni buni.

Viaţa le-a despărţit drumurile la terminarea liceului, însă se reîntâlnesc după 15 ani la o reuniune de clasă. Diriginta (Oana Pellea) aduce la reuniune o cutie de carton, “Cutia cu Visuri”, care conţine bileţelele pe care fiecare elev şi-a scris la finalul clasei a 12-a visul, aspiraţiile, ce vrea să facă în viaţă, în carieră. Cu detaşare, cu umor, uneori cu un pic de cruzime, diriginta împarte foştii ei elevi în două categorii: vis împlinit şi vis ratat. Cei şase eroi se califică fără menajamente la visuri ratate.

Cu toate nereuşitele şi neîmplinirile fiecăruia, împreună se simt invincibili şi sunt supereroi în propriul lor film de acţiune, iar prietenia lor devine cel mai important şi mai frumos lucru care li se întâmplă. Fiecare aventură în care pornesc împreună din dorinţa de a se ajuta să îşi împlinească măcar acum, în al doisprezecelea ceas, visurile din liceu, sfârşeşte în dezastre comice. O victimă involuntară este chiar diriginta lor.

Serialul Triplusec, primele imagini

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Banderasx82 Banderasx82
  O porcărie de film. Comedie zero
 • Vicentiu Vicentiu
  De ce seamana asa de bine ca subiect si scene cu “Friends from College” de pe Netflix?
 • Iuli Iuli
  Au mai fost facute seriale de aceeasi producatori Las Fierbinti si degeaba. Au rezistat 2-3 sezoane. Tot Las Fierbinti este locomotiva Pro - face audiente duble fata de locul 2 si in reluare/rereredifuzare.
 • Mile Mile
  Doru, ala e un mesaj de la un postac
 • Doru Doru
  "Comedie pentru clasa muncitoare poate face numai frezatul Bendeac dăcât ."
  Se vede ce comedie face... Nu se uita nimeni la "In puii mei". Are audienta slaba...
 • Mădălin Mădălin
  Iar a vorbit cel fără rost Mile
 • Radu Paraschiv Radu Paraschiv
  mile e un ***...
 • Mile Mile
  Comedie pentru clasa muncitoare poate face numai frezatul Bendeac dăcât .
 • Valentin Valentin
  Ideea serialului pare bună, dar să vedem cum este „executată”...
 • F F
  Faptul ca este făcut de aceeași producători chiar nu ajuta. Alte lucruri sunt importante, gen de cine este scris.
 • Mile Mile
  Asa-zise comedii, ca să faci comedie trebuie să te naști, oricine in romania vrea sa faca asta pt ca e ieftin, dar de ras doar pe banda poate

Trimite un comentariu

sus