Skip to main content

SHARED NEWS. Times New Roman, viralul zilei după ce a anunţat că o dă în judecată pe Viorica Dăncilă

 
SHARED NEWS. Times New Roman, viralul zilei după ce a anunţat că o dă în judecată pe Viorica Dăncilă

SHARED NEWS. Publicaţia de satiră Times New Roman a dat viralul zilei, pe Facebook, cu o ştire pe bune. Un comunicat prin care publicaţia anunţa că o va chema pe Viorica Dăncilă, premierul României, în instanţă.

Publicitate

„Am decis să o dau şi eu în judecată pe Viorica Dăncilă. Îi cer şi eu prejudicii de imagine: nu mult, 1 RON, pentru că eu sau colegii mei luptăm pentru păstrarea libertăţii de exprimare, nu pentru bani.”

Postarea a adunat, la nici o zi de la publicare, aproximativ 16.000 de aprecieri şi distribuiri, arată o monitorizare Facebrands pentru Paginademedia.

Călin Petrar, redactorul-şef al publicaţiei, a anunţat ieri că o va în judecată pe Viorica Dăncilă pentru prejudiciile de imagine aduse românilor, în urma gafelor pe care aceasta le-a făcut în timpul întâlnirilor cu oficiali ai altor state.

De asemenea, publicaţia a lansat o invitaţie şi către cetăţeni, de a se alătura procesului, printr-o cerere “de intervenţie”:

„Nu pot decât să-i încurajez şi pe alţi români să constate că Viorica Dăncilă le provoacă grave prejudicii de imagine şi să acţioneze în consecinţă. Astfel, orice cetăţean român poate face cereri de intervenţie în interes propriu”, notează comunicatul.

Decizia a venit ca o reacţie la procesul intentat site-ului de mai mulţi oficiali din PSD, printre care şi Viorica Dăncilă, pentru textul intitulat: „Curva lui Dragnea...”.

Următorul text popular, de pe site-urile de ştiri, a fost publicat de Digi24. Despre o acţiune a poliţiştilor în vama Borş.

Aceştia au oferit apă, cafea şi sfaturi şoferilor care au intrat în ţară. Materialul a strâns aproximativ 3.700 de aprecieri şi distribuiri în social media.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. timesnewroman.ro, “Comunicat de presă: Da, am dat-o în judecată pe Viorica Dăncilă!”, de Călin Petrar

- 16.810 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro, “Apă, cafea şi sfaturi oferite de poliţişti şoferilor care au intrat în ţară prin vama Borş”

- 3.784 like-uri & share-uri;

3. digi24.ro, “Tăriceanu, despre candidatura sa la prezidenţiale: N-aş spune că e un lucru de care să mă sperii”

- 2.808 like-uri & share-uri;

4. republica.ro, “Pe 10 august, diaspora vine acasă. Imaginea zilei: Maşini cu steaguri tricolore traversând Canalul Mânecii în drum spre România. Vocile diasporei, în Republica!”, de Raluca Ion

- 2.420 like-uri & share-uri;

5. romaniatv.net, “Dumitru Fărcaş a suferit un infarct. Marele taragotist al României a murit la 80 de ani”

– 1.601 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus