Skip to main content

VIDEO. Unde se vede LIVE mitingul diasporei pe Facebook. Imagini în direct pe mai multe conturi

 
VIDEO. Unde se vede LIVE mitingul diasporei pe Facebook. Imagini în direct pe mai multe conturi

VIDEO. Unde puteți vedea în direct mitingul din Piața Victoriei? În afară de posturile TV de știri, mai multe conturi de Facebook transmit LIVE protestul diasporei din Piața Victoriei.

Publicitate

Câteva surse: 

Postul de radio Tanănana este avantajat de sediul stației: într-un bloc chiar lângă Piața Victoriei. Pe contul de Facebook, Tanănana transmite mitingul diasporei în direct, la fel ca la manifestațiile care au avut loc de la începutul anului 2017 și până în prezent.

Protestul #DiasporaAcasă LIVE la Digi FM, titrează pe contul de facebook postul de radio, cu manifestația rulând în direct. DigiFM a avut foarte multe vizionări pe Facebook și la celelalte mitinguri pe care le-a dat Live în ultimul an și jumătate.

Privesc.eu, platformă de transmisiuni în direct are, de asemenea, imagini în direct de la miting, cu sute de oameni în același timp online.

Mitingul diasporei se mai vede în direct și pe conturile RezistențaTV, Digi 24 și Ieșiți în stradă dacă vă pasă. 

VIDEO. Protestul, pe Tanănana

VIDEO. Protestul, pe Digi FM

VIDEO. Privesc.ro și protestul diasporei

VIDEO. Protestul, pe Rezistența TV

VIDEO. Contul Ieșiți în stradă dacă vă pasă

VIDEO. Mitingul, pe Digi 24

VIDEO. Times New Roman, live de la miting

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca mi-ati cenzurat comentariul si celui de jos nu, atunci *** pagina de media. Nici nu voi am accesa acest site daca asa stau lucrurile. Ce-i mizeria asta?
  • Astia sint ,,VIITORUL"Romaniei,drogati,travestiti,lesbience,pedofili,***,nazisti,fascisti,huligani,etc.Astia sint expatriati U.E.condusi de o gasca extremista care au interese economice-financiare in Romania ! Ex: austria-gazele-padurile-bancile,ungaria-transilvania ,lista poate continua.Ne vor incontinuare SCLAVI EUROPEI ptr a ne putea destabiliza ca Stat Indepentent si Suveran.Diaspora Romaneasca nu exista ,doar Emigranti.
  • Pai "***" nu este vulgar? Si ma intreb care diaspora? Mitingul diasporei? Pai daca veneau 10-15 ieseni sau suceveni era mitingul moldovei? Ce inseamna mizeria asta? Mi-e rusine ca fac parte din gloata (nu se poate numi popor sau natiune) asta ***.
    Sper ca pesedistii sa faca ceva pe #rezist, diaspora nu are nici o treaba cu mitingurile astea.

Trimite un comentariu