Skip to main content

VIDEO. Unde se vede LIVE mitingul diasporei pe Facebook. Imagini în direct pe mai multe conturi

 
VIDEO. Unde se vede LIVE mitingul diasporei pe Facebook. Imagini în direct pe mai multe conturi

VIDEO. Unde puteţi vedea în direct mitingul din Piaţa Victoriei? În afară de posturile TV de ştiri, mai multe conturi de Facebook transmit LIVE protestul diasporei din Piaţa Victoriei.

Publicitate

Câteva surse:

Postul de radio Tanănana este avantajat de sediul staţiei: într-un bloc chiar lângă Piaţa Victoriei. Pe contul de Facebook, Tanănana transmite mitingul diasporei în direct, la fel ca la manifestaţiile care au avut loc de la începutul anului 2017 şi până în prezent.

Protestul #DiasporaAcasă LIVE la Digi FM, titrează pe contul de facebook postul de radio, cu manifestaţia rulând în direct. DigiFM a avut foarte multe vizionări pe Facebook şi la celelalte mitinguri pe care le-a dat Live în ultimul an şi jumătate.

Privesc.eu, platformă de transmisiuni în direct are, de asemenea, imagini în direct de la miting, cu sute de oameni în acelaşi timp online.

Mitingul diasporei se mai vede în direct şi pe conturile RezistenţaTV, Digi 24 şi Ieşiţi în stradă dacă vă pasă.

VIDEO. Protestul, pe Tanănana

VIDEO. Protestul, pe Digi FM

VIDEO. Privesc.ro şi protestul diasporei

VIDEO. Protestul, pe Rezistenţa TV

VIDEO. Contul Ieşiţi în stradă dacă vă pasă

VIDEO. Mitingul, pe Digi 24

VIDEO. Times New Roman, live de la miting

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    fane , nastase a dat petrolul romanesc, pe nimic, ***
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Daca mi-ati cenzurat comentariul si celui de jos nu, atunci *** pagina de media. Nici nu voi am accesa acest site daca asa stau lucrurile. Ce-i mizeria asta?
  • Fane Fane
    Astia sint ,,VIITORUL"Romaniei,drogati,travestiti,lesbience,pedofili,***,nazisti,fascisti,huligani,etc.Astia sint expatriati U.E.condusi de o gasca extremista care au interese economice-financiare in Romania ! Ex: austria-gazele-padurile-bancile,ungaria-transilvania ,lista poate continua.Ne vor incontinuare SCLAVI EUROPEI ptr a ne putea destabiliza ca Stat Indepentent si Suveran.Diaspora Romaneasca nu exista ,doar Emigranti.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Pai "***" nu este vulgar? Si ma intreb care diaspora? Mitingul diasporei? Pai daca veneau 10-15 ieseni sau suceveni era mitingul moldovei? Ce inseamna mizeria asta? Mi-e rusine ca fac parte din gloata (nu se poate numi popor sau natiune) asta ***.
    Sper ca pesedistii sa faca ceva pe #rezist, diaspora nu are nici o treaba cu mitingurile astea.
  • Constantin Constantin
    *** PSD.
    Psd a blocat contul Facebook.
    *** PSD. *** PSD. *** PSD.

Trimite un comentariu

sus