Skip to main content

AUDIENŢE. Gospodar fără pereche, debut pe locul întâi. Insula iubirii a fost pe locul doi. Ce a făcut Kanal D

 
AUDIENŢE. Gospodar fără pereche, debut pe locul întâi. Insula iubirii a fost pe locul doi. Ce a făcut Kanal D

AUDIENŢE. Gospodar fără pereche a fost lider în topul audieţelor la debutul noului sezon, de la Pro TV. Emisiunea a fost urmărită de 1,4 milioane de telespectatori, la nivel naţional.

Publicitate

Emisiunea prezentată de Anamaria Prodan s-a duelat, pe interval, cu Insula iubirii. Emisiunea Antenei 1 s-a clasat pe locul doi în top, cu o medie de aproximativ 800.000 de telespectatori.

Kanal D i-a suflat în ceafă Antenei 1. Serialul turcesc Mireasa din Istanbul s-a clasat pe locul trei şi a fost urmărită de 770.000 de telespectatori, în fiecare minut, la nivel naţional, pe interval.

Un film cu Chuck Norris a pus pe locul patru, la nivel naţional, postul Prima TV.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de debut ale emisiunii Gospodar fără pereche:

NAŢIONAL. Românii au preferat dragostea rurală, iar show-ul Gospodar fără pereche a a avut o cotă de piaţă de 19,5% şi a fost urmărit de 1,4 milioane de telespectatori, în fiecare minut.

Insula iubirii a urmat în top, însă la o diferenţă ceva mai mare. Emisiunea a adunat aproximativ 811.000 de privitori, în fiecare minut.

Mireasă din Instanbul, de pe Kanal D, a fost aproape de Insula iubirii. Cele două au avut o cotă de piaţă apropiată, mai exact 10,2%, respectiv 10,7%, Insula iubirii.

Filmul de actiune Răzbunarea lui Logan, de pe Prima TV, a fost urmărit de aproximativ 370.000 de privitori, în fiecare minut.

URBAN. Pro TV a scos cifre bune şi în mediul urban. Gospodar fără pereche a fost urmărit, la oraşe, de aproximativ 633.000 de telespectatori, în fiecare minut.

Insula iubirii, de pe Antena 1, şi-a menţinut poziţia pe locul al doilea. La oraşe a avut o medie de aproximativ 450.000 de privitori.

Kanal D a fost aproape de Antena 1 şi în mediul urban, cu o medie de 405.000 de telespectatori.

COMERCIAL. Pe publicul cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani Pro TV şi Antena 1 au avut o cotă de piaţă ceva mai apropiată. Mai exact, Pro TV a avut un share de 20,35, iar postul Intact 17,6%.

Gospodar fără pereche a fost urmărit de aproximativ 300.000 de telespectatori, iar Insula iubirii de aproximativ 260.000 de telespectatori pe acelaşi tronson orar.

Audienţa posturilor TV luni, 10 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.00-21.35), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.476.000 8.2 19.5
2 Antena 1 811.000 4.5 10.7
3 Kanal D 770.000 4.3 10.2
4 Prima TV 370.000 2.1 4.9
5 Antena 3 360.000 2.0 4.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 10 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.00-21.35), în mediul URBAN:

URBAN Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 633.000 6.6 15.5
2 Antena 1 438.000 4.6 10.7
3 Kanal D 405.000 4.2 9.9
4 Antena 3 259.000 2.7 6.3
5 Happy Channel 223.000 2.3 5.5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 10 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.00-21.35), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 295.000 6.7 20.3
2 Antena 1 256.000 5.8 17.6
3 Kanal D 116.000 2.6 8.0
4 Happy Channel 89.000 2.0 6.1
5 Prima TV 60.000 1.4 4.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Happy Channel locul cinci pe Urban și patru pe Comercial. În schimb nu apare pe National.
  • Razvan Razvan
    Înca o data rog pagina de media sa intervina si sa le spuna protevistilor adevarul! Va rog! Daca nu va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac eu ca sa ma credeti? (Dragos si ceilalti)
  • Doru Doru
    "Razvanele, felul in care scrii te da de gol ca Mile sau tu sunteti una si aceeasi persoana."
    Pai doar "Mile" si "Razvan" aduc injurii la fiecare comentariu... Si ciudat e ca de 2-3 saptamani "Mile" nu prea apare pe stiri cu comentarii. In schimb, a aparut "Razvan" cu cate 3-4 aproape pe fiecare stire, in fiecare zi. Exact ca "Mile" in vremurile lui bune...
  • dragos dragos
    Razvanele, felul in care scrii te da de gol ca Mile sau tu sunteti una si aceeasi persoana. Vad ca Felix plateste bine in continuare. Succes!
  • Bastian Bastian
    Anteniștilor disperaților...nu vă descurajați anul ăsta hantena are asigurat locul doi anul ăsta în primăvară a avut emoții și pt locul doi, pro tv este numărul unu asta trebuie să înțelegeți disperaților!!!
  • Razvan Razvan
    As vrea sa va cer scuze pentru limbajul licențios si pentru jigniri. Sper ca o sa ma abtin daca si voi o sa va abtineti cu comentarii rautacioase si chiar fara sens si fara probe,cand spui despre un post tv ca manipulează şi dezinformează,atunci trebuie sa îti asumi si sa vii cu dovezi concrete! Nu sunteți voi de la CNA. Asa ca va rog frumos sa va abțineți!
  • Razvan Razvan
    Eu stiu ca țineți cu PRO TV-UL, dar nu sunteți voi în stare sa criticati în asa fel Antena Tv Group ! Asa ca va rog! Si înca ceva Trusturile antena group si trustul pro tv nu au avut certuri !.
  • Razvan Razvan
    Sunteți nişte proşti,scuzațimi exprimarea...atacați antena întruna...post de propacanda si alte nebunii deale voastre! Ați spus ca sunt "mile" si as dori înca o data sa rog pagina de media sa spuna adevarul, ca eu am un singur cont pe acest site!Mulțumesc pagina de media si scuzațimi comportamentul pe care îl manifest în cuvinte,fraze jignitoare.
  • Eu Eu
    Răzvan cap ai minte ce îți mai trebuie.
  • F F
    @ Marius : știu ca s-a descurcat bine anul trecut, dar ăsta este un debut mai slăbuț. Sau așa pare. Nu știu. Poate televiziunile s-au grăbit cu grila de toamna.
  • Iuli Iuli
    @Razvan B., degeaba trece Prima la HD daca continutul este de slaba calitate. Si Antenele au trecut la HD si nu se vede nimic in audiente, din contra, au scazut.
  • marian marian
    Razvane cred ca suferi de sindromul varan , in mintea ta va creste aceste emisiuni facaturi nu sunt la fel una este cu taranii care muncesc pamantul iar celalalta este cu femei si barbati tencuiti cum a zis cel de la ciobani fara pereche , lunea viitoare se arata doamnele si va mai creste te anunt ca deseara chix factor va iesi pe 2 la diferenta si asa va fi toata saptamana pana si tribul lui cruduta va pica pe 2
  • Razvan Razvan
    O sa tot creasca audientele antenei 1 ,mai ales cele ale inulei iubirii, se vede deja,aseara a fost foarte aproape de pro tv pe comercial! . Proteviştii mor! Stați calmi fratilor ! *** Pro tv!
  • MariusC MariusC
    Este foarte greu sa mai faci predictii pe piata media actuala.
    Succesul Exatlonului din iarna-primavara pare greu de repetat.
    *F, "Gospodarul" s-a batut cu succes care "Chefii" anul trecut, pana la intalnirea directa mi se pare hazardat sa spui ceva.
    Publicul roman se dovedeste a fi foarte volatil.
  • Critic Media Critic Media
    Sunt curioa daca schimbarea Xfactorului va da roade pe seara.Ce e drept e ca Insula Iubiri a urcat de la 600 si ceva de mii la 800 si tiind sa cred ca in 2 saptamani va ajunge la 1 mil .

Trimite un comentariu

sus