Skip to main content

FanArena, mutată din grila Kanal D după o lună. Când se vede emisiunea lui Vladimir Drăghia despre Exatlon

 
FanArena, mutată din grila Kanal D după o lună. Când se vede emisiunea lui Vladimir Drăghia despre Exatlon

FanArena, emisiunea lui Vladimir Drăghia și a Ilincăi Vandici despre Exatlon, va fi mutată din grila Kanal D. Producția se va vedea de doar două ori pe săptămână, în loc de cinci, cum a fost până acum. Emisiunea va fi difuzată imediat după Exatlon. Mișcarea are loc la aproximativ o lună de la debutul acesteia. 

Show-ul va fi difuzat de săptămâna viitoare, în fiecare miercuri și joi, de la ora 23:15

Publicitate

În locul FanArena, de luni până vineri, de la 17:00, va fi difuzat serialul turcesc Un destin la răscruce. Până acum, miercuri și joi, de la ora 23:15, Kanal D avea programat Cash Taxi, respectiv Cine-i Chefu'? Cele două show-uri se văd: luni - Cash Taxi și marti - Cine-i Chefu'?

Vladimir Drăghia și Ilinca Vandici analizează tot ce se întâmplă în reality show-ul Exatlon. De asemenea, cei doi prezintă interviuri cu din culisele Exatlon. Invitații acestora, concurenți din primul sezon și cei recent eliminați în actuala ediție dezbat subiectele importante din concurs. 

Reamintim că FanArena a fost lansată acum o lună, pe tronson ocupat în ultimii ani de emisiunea Bravo, ai stil. Emisiunea s-a văzut de luni până vineri, de la ora 17.00. 

Vladimir Draghia:

“Imi place ca invat, ca in fiecare zi intalnesc oameni noi, ca revad fosti concurenti, actuali prieteni. Imi place ca simt ca incep sa fac parte dintr-un grup nou. Ma surprinde placut rutina (n.r. unui program de lucru). Eu, in relatie cu rutina, de fapt.”

Ilinca Vandici:

"Ma emotioneaza de fiecare data modul in care apropiatii concurentilor isi sustin favoritii. Vin in platoul nostru parinti, frati, surori, prieteni ai celor care se lupta cu traseele, dar si cu ei insisi, in Republica Dominicana.

De asemenea, ma surprind mereu povestile celor care se intorc din competitie si prieteniile care se leaga acolo intre ei.”

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu