Skip to main content

FanArena, mutată din grila Kanal D după o lună. Când se vede emisiunea lui Vladimir Drăghia despre Exatlon

 
FanArena, mutată din grila Kanal D după o lună. Când se vede emisiunea lui Vladimir Drăghia despre Exatlon

FanArena, emisiunea lui Vladimir Drăghia şi a Ilincăi Vandici despre Exatlon, va fi mutată din grila Kanal D. Producţia se va vedea de doar două ori pe săptămână, în loc de cinci, cum a fost până acum. Emisiunea va fi difuzată imediat după Exatlon. Mişcarea are loc la aproximativ o lună de la debutul acesteia.

Publicitate

Show-ul va fi difuzat de săptămâna viitoare, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 23:15.

În locul FanArena, de luni până vineri, de la 17:00, va fi difuzat serialul turcesc Un destin la răscruce. Până acum, miercuri şi joi, de la ora 23:15, Kanal D avea programat Cash Taxi, respectiv Cine-i Chefu'? Cele două show-uri se văd: luni - Cash Taxi şi marti - Cine-i Chefu'?

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici analizează tot ce se întâmplă în reality show-ul Exatlon. De asemenea, cei doi prezintă interviuri cu din culisele Exatlon. Invitaţii acestora, concurenţi din primul sezon şi cei recent eliminaţi în actuala ediţie dezbat subiectele importante din concurs.

Reamintim că FanArena a fost lansată acum o lună, pe tronson ocupat în ultimii ani de emisiunea Bravo, ai stil. Emisiunea s-a văzut de luni până vineri, de la ora 17.00.

Vladimir Draghia:

“Imi place ca invat, ca in fiecare zi intalnesc oameni noi, ca revad fosti concurenti, actuali prieteni. Imi place ca simt ca incep sa fac parte dintr-un grup nou. Ma surprinde placut rutina (n.r. unui program de lucru). Eu, in relatie cu rutina, de fapt.”

Ilinca Vandici:

"Ma emotioneaza de fiecare data modul in care apropiatii concurentilor isi sustin favoritii. Vin in platoul nostru parinti, frati, surori, prieteni ai celor care se lupta cu traseele, dar si cu ei insisi, in Republica Dominicana.

De asemenea, ma surprind mereu povestile celor care se intorc din competitie si prieteniile care se leaga acolo intre ei.”

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Va reveni Bravo ai stil! Si asta e foarte bine.
  • Miryam Miryam
    Eu ma uit din cauza lui Vladimir!....
  • F F
    Încet încet Exatlon se retrage.
  • mile mile
    oricum nu avea sanse in fata acces direct
  • Iuli Iuli
    Mai bine nu renuntau la Wowbiz si Bravo, ai stil.
    Cu noile modificari (FanArena in locul Bravo si Vine Cheful in locul Wowbiz) au adus audiente mult mai mici in topul lunar fata de anul trecut.

    Cred ca WowBiz avea o oarecare "vina" si pentru audientele Exatlon
  • Doru Doru
    "Emisiunea va fi difuzată imediat după Exatlon."
    Asa trebuia sa faca de la inceputul "Exatlon"..

Trimite un comentariu

sus