Skip to main content

Fostul redactor-șef Libertatea pleacă din Ringier

 
Fostul redactor-șef Libertatea pleacă din Ringier

Robert Tătăruș, fostul redactor-șef al cotidianului Libertatea, pleacă din grupul Ringier, care editează ziarul.

Plecarea lui Tătăruș vine după ce, în urmă cu o lună, compania a decis să reorganizeze structura de conducere a ziarului. În noua formulă, echipa a rămas fără redactor-șef, redacția fiind condusă de un prim redactor-șef adjunc, Oana Costea.

Fostul redactor-șef, Robert Tătăruș, "a primit din partea trustului oferta de a conduce editorial întreaga divizie de TV a Ringier România", anunța atunci Ringier.

Tătăruș a declinat oferta și a ales să plece din Ringier.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Robert Tătăruș nu a comentat informația.

Robert Tătăruș a venit la Libertatea, ca redactor-șef, în iulie 2017. Înainte de Libertatea, a fost, aproape un an, coordonator al știrilor TVR. Până să lucreze la postul public, a avut mai multe poziții în conducerea editorială a postului de știri Realitatea TV.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • E greu sa gasesti un management mai infect si mai incompetent ca la Ringier. Chiar si dupa standardele din presa romaneasca...
  • cu alte cuvinte, au desfiintat postul de redactor sef doar ca sa-l poata da afara. manevre tipice pentru vasiliu si tolontan. sa-i dea in judecata si castiga lejer, daca poate sa demonstreze ca exista alta pozitie care-i preia sarcinile. cum sa faci asa ceva? :)) ce oameni toxici

Trimite un comentariu