Skip to main content

FOTO. O dezbatere ca un banc: un realizator Antena 3 intră într-un coafor și... Conspirații mondiale cu "dispariția bărbaților"

 
FOTO. O dezbatere ca un banc: un realizator Antena 3 intră într-un coafor și... Conspirații mondiale cu "dispariția bărbaților"

Unde au dispărut bărbații”. Nu e clar dacă e întrebare sau afirmație, dar titlul acesta a stat pe burtiera Antenei 3 de mai multe ori vineri și este un rezumat al subiectului pe care emisiunea Conspirații de la Antena 3, nou apărută în grilă, intenționează să o abordeze. 

Burtiera are și o continuare: „Efeminarea bărbatului, cine are interes”. 

Publicitate

Discuția care urmează a fost pe un post de știri. Citiți și vă "informați".

Ana Maria Bujor, realizatoare a emisiunii Conspirații, era în studioul Antena 3 și a detaliat subiectul. L-a detaliat cât se poate de serios. 

„O să vorbim despre faptul că ei (bărbații - n.r.) au dispărut de principiu în sensul că o bună parte dintre ei s-au efeminat. Am pornit de la o constatare de-a mea și anume că de câte ori merg la cosmetică sunt mai mulți bărbați decât femei.”

„Aoleu!”, remarcă realizatoarea Ana Maria Roman, cea în emisiunea căreia Ana Maria Bujor își promova emisiunea. 

„M-am împiedicat de ei și am fost pe alocuri deranjată că am așteptat din cauza lor. Am plecat de la acest lucru și am mers mai departe și am constatat faptul că există studii, rapoarte și date care ne arată că în ultimii 20 de ani nivelul testosteronului la bărbați este în continuă scădere. A scăzut cu 40% față de 1990 (testosteronul!).”

„Asta este destul de îngrijorător, pentru că nu doar că această coadă la coafor este în continuă formare, dar avem și o problemă cu ei, bărbații.” 

Partea de „Conspirații” abia acum vine. Tot de la Ana Maria Bujor: 

„Noi am aflat că ar fi un fel de inginerie socială pusă la cale de, îi spunem noi, noua ordine mondială. Este ceea ce ne ocupăm noi la emisiunea Conspirații, să arătăm această nouă ordine mondială.

Este clar că undeva există un interes atât economic, cât și, să spunem așa, al rasei umane, având în vedere că, fără bărbați...cel mai probabil se urmărește într-un fel sau altul inclusiv extincția rasei umane.”

Și o concluzie "din puțul gândirii": 

„Ar fi mult mai dificil pentru noi, femeile, să facem copii de unele singure. Pe de altă parte, trebuie să precizăm că femeile s-au masculinizat”, a încheiat realizatoarea. 

FOTO 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Stiti care e faza!?ca acolo e plin de familisti d astia corecti care ti conditioneaza angajarea daca stai sau dai.asa ca tipa are dreptate.instinctul ei de femeie i a descoperit.dar ii comenteaza p aia new entries sau no name,ca p bosi ii pupa.numai ca lumea e mai mare decat trustul in care se invarte ea.si valorile unei natiuni,traditiile si cultura au existat de mii de ani,nu doar dupa 90.Doamne,iarta ma!sa fim sanatosi!
  • La machiaj in A3 cred si eu ca sta la coada. Gadea se da cu fond de ten si crema pe frunte, nu mai zic de buzișoare, badea se vopseste pe par, restul sunt la manichiura pedichiura
  • sper ca publicitarii sa-si scoata reclamele de pe postul de propaganda PSD-ista Antena 3.
    Am vazut ca astia de la Antena 3 isi bat joc pana si de Miscarea #Rezist si de cei care au protestat pe 10 August.
  • Se pare ca Antena 3 face campanie Pro Referendum si promoveasa ura fata de persoanele LGBT. S-a intamplat si joi seara la Sinteza Zilei. Sper ca vor falimenta, caci nu sunt impartiali.
  • Sa vedem cine se mai face de ras săptămână asta ca momentan văd ca este un val de prostie pe tema asta. Nici nu poți sa razi având în vedere ce se încearcă saptamana viitoare.

Trimite un comentariu