Skip to main content

FOTO. O dezbatere ca un banc: un realizator Antena 3 intră într-un coafor şi... Conspiraţii mondiale cu "dispariţia bărbaţilor"

 
FOTO. O dezbatere ca un banc: un realizator Antena 3 intră într-un coafor şi... Conspiraţii mondiale cu "dispariţia bărbaţilor"

Unde au dispărut bărbaţii”. Nu e clar dacă e întrebare sau afirmaţie, dar titlul acesta a stat pe burtiera Antenei 3 de mai multe ori vineri şi este un rezumat al subiectului pe care emisiunea Conspiraţii de la Antena 3, nou apărută în grilă, intenţionează să o abordeze.

Publicitate

Burtiera are şi o continuare: „Efeminarea bărbatului, cine are interes”.

Discuţia care urmează a fost pe un post de ştiri. Citiţi şi vă "informaţi".

Ana Maria Bujor, realizatoare a emisiunii Conspiraţii, era în studioul Antena 3 şi a detaliat subiectul. L-a detaliat cât se poate de serios.

„O să vorbim despre faptul că ei (bărbaţii - n.r.) au dispărut de principiu în sensul că o bună parte dintre ei s-au efeminat. Am pornit de la o constatare de-a mea şi anume că de câte ori merg la cosmetică sunt mai mulţi bărbaţi decât femei.”

„Aoleu!”, remarcă realizatoarea Ana Maria Roman, cea în emisiunea căreia Ana Maria Bujor îşi promova emisiunea.

„M-am împiedicat de ei şi am fost pe alocuri deranjată că am aşteptat din cauza lor. Am plecat de la acest lucru şi am mers mai departe şi am constatat faptul că există studii, rapoarte şi date care ne arată că în ultimii 20 de ani nivelul testosteronului la bărbaţi este în continuă scădere. A scăzut cu 40% faţă de 1990 (testosteronul!).”

„Asta este destul de îngrijorător, pentru că nu doar că această coadă la coafor este în continuă formare, dar avem şi o problemă cu ei, bărbaţii.”

Partea de „Conspiraţii” abia acum vine. Tot de la Ana Maria Bujor:

„Noi am aflat că ar fi un fel de inginerie socială pusă la cale de, îi spunem noi, noua ordine mondială. Este ceea ce ne ocupăm noi la emisiunea Conspiraţii, să arătăm această nouă ordine mondială.

Este clar că undeva există un interes atât economic, cât şi, să spunem aşa, al rasei umane, având în vedere că, fără bărbaţi...cel mai probabil se urmăreşte într-un fel sau altul inclusiv extincţia rasei umane.”

Şi o concluzie "din puţul gândirii":

„Ar fi mult mai dificil pentru noi, femeile, să facem copii de unele singure. Pe de altă parte, trebuie să precizăm că femeile s-au masculinizat”, a încheiat realizatoarea.

FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • freddy mercuristu freddy mercuristu
    bing ....ho fa suparato. Iar te-a dat vasile afara? Sau nu-ti mai da ... ?
  • Ionut Ionut
    Stiti care e faza!?ca acolo e plin de familisti d astia corecti care ti conditioneaza angajarea daca stai sau dai.asa ca tipa are dreptate.instinctul ei de femeie i a descoperit.dar ii comenteaza p aia new entries sau no name,ca p bosi ii pupa.numai ca lumea e mai mare decat trustul in care se invarte ea.si valorile unei natiuni,traditiile si cultura au existat de mii de ani,nu doar dupa 90.Doamne,iarta ma!sa fim sanatosi!
  • bing bing
    din televiziune comerciala de stiri, Antena 3 s-a transformat usor usor in Ezoterism TV
  • jk jk
    Ana Maria Bujor,scuze
  • jk jk
    Doar mie mi se pare ca Ana Maria Roman aia seamana putin cu Soia Simionov?
  • Titi Titi
    La machiaj in A3 cred si eu ca sta la coada. Gadea se da cu fond de ten si crema pe frunte, nu mai zic de buzișoare, badea se vopseste pe par, restul sunt la manichiura pedichiura
  • bing bing
    sper ca publicitarii sa-si scoata reclamele de pe postul de propaganda PSD-ista Antena 3.
    Am vazut ca astia de la Antena 3 isi bat joc pana si de Miscarea #Rezist si de cei care au protestat pe 10 August.
  • circo circo
    este obsesia lui Alex Ganci.
  • bing bing
    Se pare ca Antena 3 face campanie Pro Referendum si promoveasa ura fata de persoanele LGBT. S-a intamplat si joi seara la Sinteza Zilei. Sper ca vor falimenta, caci nu sunt impartiali.
  • F F
    Sa vedem cine se mai face de ras săptămână asta ca momentan văd ca este un val de prostie pe tema asta. Nici nu poți sa razi având în vedere ce se încearcă saptamana viitoare.
  • hogukgkifi hogukgkifi
    Audienta de aseara? Cand?
  • me me
    dezbatere intre doua fete batrane. poate raman nemaritate din cauza asta:)))

Trimite un comentariu

sus