Skip to main content

FOTO. Google la 20 de ani. Cum arată garajul în care s-a născut gigantul motor de căutare

 
FOTO. Google la 20 de ani. Cum arată garajul în care s-a născut gigantul motor de căutare

Google împlinește astăzi 20 de ani de la înființare. Compania americană a fost înființată în septembrie 1998, într-un garaj din California, Statele Unite. Fondatorii Sergey Brin și Larry Page au deschis primul birou al companiei în garajul lui Susan Wojcicki (în prezent CEO YouTube), de pe Santa Margarita 232, Menlo Park, California, Statele Unite.

Garajul în care cei doi co-fondatori au deschis primul birou al motorului de căutare a fost refăcut pentru a arăta ca acum 20 de ani, anunță reprezentanții companiei. 

Publicitate

Ce se poate vedea în primul birou al companiei, cu Google Street View

O masă cu picioare galbene pe care se află un monitor CRT, pe ecranului căruia este deschisă una dintre primele variante ale paginii de căutare Google. Mașina de spălat și un uscătorul de rufe, care aparțineau lui Larry Page și Sergey Brin.

În celălalt capăt al holului se află un dormitor, care acum 20 de ani juca rolul de sediu central. Înauntru se găsește o tablă pe care scrie Google’s Worldwide Headquarters - Sediul global al Google.

Pe o altă tablă se poate vedea logo-ul Google din 1988. Mai există și 20 de piese din istoria companiei, de la prototipul ochelarilor Google la scaunul original al lui Larry.

GALERIE FOTO

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu