Skip to main content

INCIDENT în direct. Un operator TVR a izbucnit pe post într-o dezbatere despre Referendum. TVR, scuze publice

 
INCIDENT în direct. Un operator TVR a izbucnit pe post într-o dezbatere despre Referendum. TVR, scuze publice

Izbucnire în direct a unui operator TVR. Cameramanul a făcut o remarcă jignitoare la adresa celor din platou. Ce a spus?

Publicitate

S-a întâmplat în timpul emisiunii Pulsul zilei, într-o dezbatere despre Referendum. Invitaţi: o reprezentantă a organizaţiei Accept şi preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu. Moderator: Radu Andrei Tudor.

"La Referendum votăm protecţia constituţională a definiţiei căsătoriei, în termeni stricţi juridici", spunea Mihai Gheorghiu, când cadrul s-a mişcat, iar pe post s-a auzit, încet, "Ce penibili sunteţi!"

Mihai Gheorghiu a avut un moment de pauză, după care a precizat: "Colaboratorii dumneavoastră ne transmit mesaje: Ce penibili sunteţi! E foarte interesant şi elocvent!"

Moderatorul a intervenit: Radu Andrei Tudor şi-a prezentat scuzele, pe post. "Îmi cer scuze eu, în numele colegilor din platou".

Emisiunea era pe final (19.55-19.56). Mihai Gheorghiu şi-a continuat expunerea, iar emisiunea s-a mai derulat timp de câteva minute.

TVR şi-a cerut scuze

Incidentul din timpul emisiunii a determinat o reacţie din partea oficialilor TVR: "Societatea Română de Televiziune îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident"

Punctul de vedere al TVR:

Referitor la incidentul petrecut vineri, 28 septembrie a.c, în timpul emisiunii „Pulsul zilei” – dezbatere electorală, difuzată pe TVR 1, când, în timpul discuţiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj neadecvat care a condus la întreruperea emisiunii, Societatea Română de Televiziune face următoarele precizări:

-Îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident;

-Moderatorul emisiunii „Pulsul zilei”, Radu Andrei Tudor, şi-a cerut scuze în direct invitaţilor pentru acest incident;

-Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispoziţiilor legale şi regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile şi răspunderea acestora;

-Societatea Română de Televiziune îşi respectă misiunea publică, potrivit Legii nr. 41/1994, informând imparţial, echidistant şi cu obiectivitate publicul său cu privire la toate evenimentele de interes major.

VEZI înregistrarea VIDEO a momentului Ce penibili sunteţi!, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    S-a umplut netu ***.
  • Sebastian Sebastian
    Nebunilor (cei ce spun nu este Dumnezeu)nu pricepeți ca numai în crestisinsm casatoria are sens sa fie protejata fata de agresiunea societății anarhice ce nu o interesează casatoria,copii valori ,legi!In afara de furtul banilor munciți de familiale oamenilor normali nu-i interesează nimic!Deci chiar nu vedeti care sunt mizele?Nu vedeți *** si *** ca nu pot sa duca lingura la gura?Pentru ca societatea sa nu fie compusa din acești oameni mai ales în parlament mergem la referendum si votam Da!
  • geo geo
    Poate imi explica cineva care este "circuitul" in timpul emisiunilor live. Un operator poate oricand sa intre in direct cu comentarii peste Andreea Esca, de exemplu...asa cum s-a intamplat ieri la TVR ? "Ana Caramitru", respectivul operator isi poate exprima parerea oricand, in afara serviciului. Eventual poate participa la paradele gay-lor si lesbienelor.
  • F F
    Ce penibili sunteți. Asta este dezbatere electorala cu invitați doar ăștia? Sa înțeleg ca de acum la dezbaterile electorale vor fi doar de la psd?
  • Dicu emanuel armand Dicu emanuel armand
    Bune comentarii de aici, asa-i. Monstruasa coaliție pt familie dar asta-i la tvr, multă cenzură si unde cameramanii ca ei n-au roboti care filmează si tehnicieni, unul din ei sobaru s-a aruncat mortal aproape din parlament peste capul lui boc. Mai demult. Sper că si acesta mai are rezervă un loc de muncă dacă nu-i cere verbal scuze si e să-l dea afară. Oricum din nou a încercat să ridice din nou negativ audienta postului cu acest scandal
  • Livia Pila Livia Pila
    Radule, cand iti incrucisezi si tu manusile cu un homosexual? Sau mai bine cu o lesbiana, sa nu te loveasca la fata, ca dupa aia apari cu ochiul vanat la emisune. Va palmuiti si voi 5 minute in ring cu toate protectiile pe voi si dupa aia apreti macho in fata telespectatorilor si faceti emisiuni care va depasesc intelectul. Bine Radule! Un prezentator cu adevarat “profesionist”!!!
  • Dannyboy Dannyboy
    Cameramanul si-a exprimat opinia, asa cum orice cetatean liber o poate face. Daca TVR ia masuri, inseamna ca se pozitioneaza fatis de partea CPF, ceea ce e si mai putin deontologic. Cand moderatorii unei emisiuni tradeaza interesul unei tari, de ce nu se iau masuri? V-ati gasit sa il culpabilizati pe un cetatean scarbit de aceasta monstruoasa coalitie!
  • Vasile Delavrancea Vasile Delavrancea
    Daca nu intervenea operatorul, emisiunea respectiva nu reprezenta o dezbatere electorala ci campanie electorala in favoarea referendumului organizat de psd si bor. Pentru a completa peisajul sumbru, emisiunea pulsul zilei nu este o emisiune electorala iar copilul acela prezentator este rosu pana in maduva oaselor, asa ca nu ai ce sa vizionezi intr-o astfel de emisiune penibila cu audienta 0,2. Ce sa mai zic de subiect: ii depaseste de departe capacitatea intelectuala.
  • Ana Caramitru Ana Caramitru
    Felicitari operatorului TVR. E bine ca mai sunt si oameni normali cu constiinta si caracter in Televiziunea Romana.
  • Bogdan Bogdan
    Loool nici cameramanii nu mai înghit mizeriile cepefiștilor
  • Silvia Silvia
    Statul si religia sunt separate, nimeni nu obliga un preot sa casatoreasca pe cineva, poti fi refuzat din multe motive, nu doar ca te casatoresti cu o persoana de acelasi sex. In schimb statul, nu vad de ce se sperie de cuplurile de acelasi sex. Casatoria este o semnatura prin care iti asumi o responsabilitate, asa cum este orice contract. Cum spunea Joan Rivers, o comediana din SUA : "Homosexualii trebuie sa aiba dreptul sa se casatoreasca, pentru ca si ei merita sa treaca prin divort."
  • hasmote hasmote
    si la dat afara? Fac asta si fara sa faci ceva dar asta.... :)

Trimite un comentariu

sus