Skip to main content

JOB. Revista NewMoney caută ziarişti. Care sunt condiţiile

 
JOB. Revista NewMoney caută ziarişti. Care sunt condiţiile

Revista bilunară de business NewMony caută ziarişti pentru ocuparea a două poziţii de redactor.

Publicitate

Potrivit anunţului, jurnaliştii trebuie să aibă cel puţin trei ani de experienţă în presa de business.

Vezi anunţul integral, cu cerinţele şi condiţiile de angajare, dar şi adresa la care puteţi trimite C.V.ul în rubrica de JOBURI de pe Paginademedia.ro, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mai bine v-ati interesa si ati scrie ce probleme si ce restante financiare cu salariile sunt la New Money, decat sa promovati ca angajeaza alti sclavi
  • Deci uriasa publicatie zici ca angajeaza 2 redactori si asta deci, bai obae/paginademedia, este o stire???
    vai de capul vostru. de ce nu scrieti toate balariile de joburi din media?! si crede-ma ca din astea tot gasesti la publicatii mari, televiziuni, radio, saituri cu trafic, nu la no name-ul de care scrii tu acum stiri. Sunteti penibili ca-i bagati pe aia in seama, si apoi si cu ce subiect. Obae, lasa tata, fostii colegi de la capital si scrie de jucatorii relevanti, nu de orice sait sau no name, ca te faci de ras. Una e sa scrii de protv, kanal d, digi, hotnews, zf, alta e sa scrii de orice pigmeu care vrea sa fie si el bagat in seama.
  • Cum sa ai 3 ani experienta in presa de business, cand toata presa de business vrea 3 ani experienta? Asta ii va avantaja pe copiii de bani gata, care au fost angajati fictiv. Acum au "experienta".

Trimite un comentariu

sus