Skip to main content

JOB. Revista NewMoney caută ziariști. Care sunt condițiile

 
JOB. Revista NewMoney caută ziariști. Care sunt condițiile

Revista bilunară de business NewMony caută ziariști pentru ocuparea a două poziții de redactor.

Publicitate

Potrivit anunțului, jurnaliștii trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență în presa de business.

Vezi anunțul integral, cu cerințele și condițiile de angajare, dar și adresa la care puteți trimite C.V.ul în rubrica de JOBURI de pe Paginademedia.ro, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai bine v-ati interesa si ati scrie ce probleme si ce restante financiare cu salariile sunt la New Money, decat sa promovati ca angajeaza alti sclavi
  • Deci uriasa publicatie zici ca angajeaza 2 redactori si asta deci, bai obae/paginademedia, este o stire???
    vai de capul vostru. de ce nu scrieti toate balariile de joburi din media?! si crede-ma ca din astea tot gasesti la publicatii mari, televiziuni, radio, saituri cu trafic, nu la no name-ul de care scrii tu acum stiri. Sunteti penibili ca-i bagati pe aia in seama, si apoi si cu ce subiect. Obae, lasa tata, fostii colegi de la capital si scrie de jucatorii relevanti, nu de orice sait sau no name, ca te faci de ras. Una e sa scrii de protv, kanal d, digi, hotnews, zf, alta e sa scrii de orice pigmeu care vrea sa fie si el bagat in seama.
  • Cum sa ai 3 ani experienta in presa de business, cand toata presa de business vrea 3 ani experienta? Asta ii va avantaja pe copiii de bani gata, care au fost angajati fictiv. Acum au "experienta".

Trimite un comentariu