Skip to main content

Totul pentru dragoste: La bine şi la greu revine cu un nou sezon, la Antena 1. Mirela Vaida va avea un co-prezentator

 
Totul pentru dragoste: La bine şi la greu revine cu un nou sezon, la Antena 1. Mirela Vaida va avea un co-prezentator

Emisiunea Totul pentru dragoste: La bine şi la greu, de la Antena 1, revine cu un nou sezon. Cu câteva schimbări de format şi de echipă. Producţia va fi difuzată de luni, 1 octombrie, de la ora 14:00. Ca şi în primul sezon, Mirela Vaida va prezenta emisiunea.

Publicitate

Noutatea este că ea va avea un co-prezentator, Dodo Mesaroş. În noul format el va fi legătura prezentatoarei cu Casa dragostei, locul în care vor locui concurenţii. În acelaşi timp, el va fi mediator între concurenţi, anunţă reprezentanţii postului.

În trecut, el a lucrat în radio şi televiziune, printre altele la TVR Cluj şi TVR 3.

”Pentru mine este, în primul rând, o foarte mare provocare şi în al doilea rând o adevărată bucurie să cunosc nişte oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, foarte implicaţi şi abia aştept să cunosc concurenţii. Presimt că va urma o perioadă foarte interesantă a noastră, a tuturor, inclusiv a publicului.

Pentru mine este prima experienţă într-un reality şi asta cred că m-a provocat în primul rând.

Cred că viaţa reală a oamenilor, exact aşa cum este ea, oamenii surprinşi în momentele lor unice sunt elementele unice care ne ţin în priză, astea ne plac tuturor. Cred că telespectatorii vor fi atraşi din primele minute”, spune Dodo Mesaroş.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    abia astept
  • F F
    Vai Putina. Tu poți sa visezi cai verzi pe pereți. Sezonul trecut a fost mai mult pe 3. Deci treci și roaga-te sa fie măcar pe 2. :)) Pana atunci vezi ce mai găsești sa lauzi de la antena.
  • Crina Crina
    Emisiune bună pentru antena 1
  • Costi Costi
    ***
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "F" stai linistit ca nu îmi pierd toata ziua cu productiile Antena 1,am spus si eu sa o laud pe Mirela Vaida pentru ca eu o apreciez cel mai mult deoarece e moldoveanca de-a mea , sunt sigur ca pe intervalul 14:00 - 16:00 Antena 1 va fi lider cu productia "Totul pentru dragoste, la bine si la greu"prezntata de superba Mirela Vaida!
  • Dragos Dragos
    Asa Mile Razvan Putina, baga la greu! Cum vrei sa-ti iei banii?
  • F F
    Putina ăsta tot ca mile lauda absolut orice are legătură cu antena. Eu nu cred ca exista oameni care se uita și la ultimul trib, și la X factor și la totul despre dragoste. :)) poate doar roboti sau oameni care prind doar un post.

    Îmi cer scuze pentru toți robotii jigniți de comentariul meu. :))
  • Doru Doru
    Emisiune exact pentru publicul "Antena 1"...
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Foarte fain, abia astept sa înceapa, Mirela Vaida ,un nume mare, pe ea o îndragesc cel mai mult si este cea mai buna ieseanca , ma mandresc ca este moldoveanca la fel ca mine! Bravo Mirela, mult succes!

Trimite un comentariu

sus