Skip to main content

UPC a anunţat CNA că a schimbat acţionariatul

 
UPC a anunţat CNA că a schimbat acţionariatul

UPDATE. CNA şi-a dat acordul în unanimitate cu privire la trecerea acţiunilor de la UPC Holding din Olanda la Liberty Global.

Publicitate

Membrii prezenţi: Radu Călin Cristea, Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Florin Gabrea.

UPC România a cerut acordul Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la o modificarea de acţionariat. Este vorba despre un transfer de acţiuni în cadrul grupului.

Pană acum, acţionarul UPC România era firma UPC Holding din Olanda, care, la rândul ei, era deţinută de compania Liberty Global.

Reprezentanţii UPC au anunţat trecerea acţiunilor, în interiorul grupului, de la UPC Holding din Olanda la Liberty Global.

Practic, în noua formulă, acţionarul UPC România este, în mod direct, Liberty Global.

De asemenea, compania a notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului în legătură cu transformarea acesteia din S.R.L. în S.A., în urma transferului de acţiuni.

Liberty Global deţine 99,9% din capitalul total al Upc, iar restul 0,1% este deţinut de firma Upc Holding din Polonia.

Anunţul UPC urmează să fie votat de CNA. Până la această oră, forul nu a avut cvorumul necesar pentru a vota.

Liberty Global, cumpărată de Vodafone

Operaţiunile Liberty Global au fost preluate, în mai multe ţări, de către operatorul Vodafone.

În luna mai a fost anunţată tranzacţia prin care Vodafone cumpara inclusiv UPC România. Mai exact, tranzacţia viza achizaţia operaţiunile Liberty Global din mai multe ţări (România, Germania, Republica Cehă şi Ungaria), de către grupul Vodafone.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Da' audientele de anul viitor de ce dracu nu le postati? Sunt unii pe aici care nici nu se spala si intreaba de audiente. Da' ce vorbesc....sunt unii care stau de dimineata la coada ca sa prinda audientele.

Trimite un comentariu

sus