Skip to main content

Trei oameni din conducerea ziarului Bursa au lansat o nouă platformă cu știri economice și analize financiare

 
Trei oameni din conducerea ziarului Bursa au lansat o nouă platformă cu știri economice și analize financiare

S-a lansat o nouă platformă de știri economice și analize financiare financialintelligence.ro. Publicația online este fondată de trei foști angajați ai ziarului Bursa: Ancuţa Stanciu, fost redactor-şef al ziarului Bursa, Adina Ardeleanu, fost redactor-șef adjunct al ziarului Bursa, și Geanina Vodă, fost director de calitate al ziarului Bursa.

financialintelligence.ro reunește știri, interviuri și analize economice, financiare și politice, naționale şi internaționale.

Publicitate

Noua platformă se adresează antreprenorilor, top și middle managerilor, oficialilor autorităților de stat, politicienilor sau diplomaților, dar și publicului larg, educat, atras de mediul de afaceri și de temele economice majore, spun reprezentanții publicației. 

financialintelligence.ro va organiza şi evenimente de business, care vor trata subiecte de actualitate ale mediului economico-financiar din România și vor pune la aceeaşi masă legiuitorii, decidenții și beneficiarii legislaţiei.

Ancuța Stanciu, redactorul şef financialintelligence.ro:

„Vrem să oferim cititorilor noştri instrumente pentru înțelegerea proceselor și fenomenelor în desfășurare, care permit oamenilor de business să prevadă evenimentele, nu doar să suporte consecințele. Cititorii noştri trebuie să înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat în România, dincolo de falsele teme, de perdele de fum, de luptele politice lansate pe piața media. Vrem să analizăm și fenomenele, trendurile economice și de business de pe piețele internaționale, care afectează direct sau indirect România. Vorbim despre lucrurile relevante, esențiale, pe care le selectăm cu grijă din volumul mare de informații de pe piață, multe neimportante, direcționate politic și ridicate inutil la rang de «breaking news».

Suntem o publicaţie independentă şi considerăm că libertatea presei este un drept fundamental, care ar trebui să fie recunoscut şi protejat prin lege. O mare parte a presei din România se confruntă cu o politizare excesivă, cu politici editoriale subordonate intereselor patronilor. financialintelligence.ro va spune lucrurilor pe nume, va căuta înţelesuri și va publica informațiile nealterate, corecte și nesupuse niciunei influențe politice sau comerciale”.

Din echipa editorială financialintelligence.ro fac parte:

- Ancuţa Stanciu, membru fondator și redactor șef al publicaţiei, are 20 de ani experiență în jurnalism economic, în ultimii 8 ani a fost redactor şef al ziarului Bursa;
- Adina Ardeleanu, membru fondator al publicaţiei, cu peste 13 ani de experienţă în jurnalism economic, fost redactor șef adjunct al ziarului Bursa;
- Geanina Vodă, membru fondator, are 20 de ani experienţă în presă, în ultimii ani ocupând funcţia de director de calitate al ziarului Bursa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @NebulaEXE Absolut de acord cu ceea ce ai postat.Au stat pe munca și transpirația altora tot timpul,din cauza lor mulți profesioniști au plecat din Bursa.Erau interesate doar de merite,imagine și bani,munca o făceau ceilalți.Am peste 10 ani lucrați cu.......
  • ”Geanina Vodă, membru fondator, are 20 de ani experienţă în presă, în ultimii ani ocupând funcţia de director de calitate al ziarului Bursa.”

    Abia aștept sa o citesc pe doamna Voda (anchete editoriale, interviuri si tot ce scrie dansa).
  • Din ceea ce declara micutii, in loc sa-si faca fiecare cate un blog, au zis sa puna fiecare cate 25 de lei si sa cumepre un domeniu. Nu reusesc sa inteleg ce e in mintea oamenilor cand vin cu astfel de proiecte. In cazul asta - mai ales cand se pretind si experti in economie. Bine, e posibil sa fie finantati de cineva din umbra, iar atunci se poate explica. Si ca sa inteleg declaratiile lor in profunzime, ei, pe care nu i-a dus capul sa faca nimic in viata si clar n-au cine stie ce studii, pretind ca vor tine intreprinzatorii mici si medii foarte bine informati. Pe stiri copiate si/sau traduse sau pe proprii preziceri (analize)? :)) Suna ridicol, stiu, pentru ca este.

Trimite un comentariu