Skip to main content

Postul TV Profit.ro a intrat și pe rețeaua Digi

 
Postul TV Profit.ro a intrat și pe rețeaua Digi

Postul Profit.ro a intrat, din această săptămână, și pe rețeaua operatorului Digi, după ce, săptămâna trecută, canalul a fost inclus în grila UPC.

Televiziunea de business a primit decizia de autorizare a studioului și implicit aprobarea pentru începerea emisiei de la Consiliului Național al Audiovizualului în urmă cu aproximativ o lună.

Publicitate

Primul operator care a inclus canalul în grilă a fost UPC, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Postul TV difuzează emisiuni zilnice printre care amintim Back in Business cu Daniel Apostol și invitat Vasile Iuga (acționar al postului TV), Profit Live cu Daniel Apostol. De asemenea, postul are și trei programe de știri, cu o durată de 30 de minute, la orele 13.30, 16.30 și 19.30.

Profit.ro este operată de Clever Media Network, care mai deține Look Plus și Look TV. Proiectul a fost lansat într-un parteneriat dintre:

 • Adrian Tomșa, care este și acționar majoritar la Clever Media Network
 • Vasile Iuga, partener strategic
 • Orlando Nicoară, cel care a dezvoltat și proiectul online Profit.ro, director de dezvoltare și fondator Profit.ro și News.ro.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu trebuie judecat dupa cum se numeste. Acest post tv se pare ca va trtansmite meciuri de fotbal din campionatul turcesc.
 • Nu are nimeni programul TV al Profit.ro, nici măcar ghidul digital nu îl conține.
  Am văzut în promouri că au transmisiuni sportive.
  Deci Pro X care era specializat pe sport nu prea mai are transmisiuni, iar Profit.ro transmite sport.
 • Digi și-a cam bătut joc de grilă.Au în plan să lanseze un canal 4K dar până atunci tot bagă posturi SD în 4:3 la care nu se uită nimeni.
 • Un alt fâsss cu aceleași fetze, aceiași ratatzi reimpachetati și același cal mort, teve economic cu oameni slabi pe o piata mică. Nu înțeleg cum tot apar fraieri care finanțează astfel de bazaconii.
 • Inutil.Totuși,interesant cum Digi a pus variantele HD ale Antenelor după cele SD și a mutat NationalTv pe 39,loc ocupat de Happy Channel HD până acum,iar Zu(atât SD cât și HD)a fost pus imediat la posturile de muzică.Până acum a fost "aruncat" pe ultimele locuri,după posturile internaționale și cele în limba maghiară.Să vedem când intră Antenele pe DTH.

Trimite un comentariu