Skip to main content

LICENŢE PIERDUTE. Prima TV Constanţa a renunţat să emită. Impuls TV a pierdut licenţa, pentru că nu s-a mai lansat

 
LICENŢE PIERDUTE. Prima TV Constanţa a renunţat să emită. Impuls TV a pierdut licenţa, pentru că nu s-a mai lansat

Retrageri de licenţe. Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras licenţa Prima TV Constanţa ca urmare a solicitării companiei Prima Broadcasting Group. Un reprezentant al Prima TV, prezent în sală, le-a spus membrilor CNA că nu se mai justifică investiţia în staţia Prima TV din Constanţa.

Publicitate

În aceeaşi şedinţa, CNA a retras licenţa televiziunii cu acoperire naţională Impuls TV, din Cluj Napoca, deţinută de AdWay Direction, care nici nu a apucat să fie lansată. Potrivit documentaţiei de la CNA, AdWay nu a solicitat nici autorizarea postului şi nici prelungirea cu încă şase luni a termenului de intrare în emisie, aşa cum spune legislaţia.

AdWay Direction este o societate deţinută de omul de afaceri Decebal Victor Cotoc, care mai are activităţi în zona de media. Mai precis, nouă licenţe radio.

Impuls TV a avut o poveste inedită. Postul TV a primit licenţă de la CNA în martie 2017, în condiţiile în care în România mai exista o televiziune cu exact acelaşi nume. Un post local din Fierbinţi Târg.

Reprezentanţii Impuls TV din Cluj-Napoca le-au spus atunci membrilor CNA că numele postului local Impuls TV din Fierbinţi nu ar fi fost înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci. (Pe larg despre subiect, AICI).

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus