Skip to main content

LICENȚE PIERDUTE. Prima TV Constanța a renunțat să emită. Impuls TV a pierdut licența, pentru că nu s-a mai lansat

 
LICENȚE PIERDUTE. Prima TV Constanța a renunțat să emită. Impuls TV a pierdut licența, pentru că nu s-a mai lansat

Retrageri de licențe. Consiliul Național al Audiovizualului a retras licența Prima TV Constanța ca urmare a solicitării companiei Prima Broadcasting Group. Un reprezentant al Prima TV, prezent în sală, le-a spus membrilor CNA că nu se mai justifică investiția în stația Prima TV din Constanța. 

În aceeași ședința, CNA a retras licența televiziunii cu acoperire națională Impuls TV, din Cluj Napoca, deținută de AdWay Direction, care nici nu a apucat să fie lansată. Potrivit documentației de la CNA, AdWay nu a solicitat nici autorizarea postului și nici prelungirea cu încă șase luni a termenului de intrare în emisie, așa cum spune legislația. 

Publicitate

AdWay Direction este o societate deținută de omul de afaceri Decebal Victor Cotoc, care mai are activități în zona de media. Mai precis, nouă licențe radio.  

Impuls TV a avut o poveste inedită. Postul TV a primit licență de la CNA în martie 2017, în condițiile în care în România mai exista o televiziune cu exact același nume. Un post local din Fierbinți Târg.

Reprezentanții Impuls TV din Cluj-Napoca le-au spus atunci membrilor CNA că numele postului local Impuls TV din Fierbinți nu ar fi fost înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. (Pe larg despre subiect, AICI).

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu