Skip to main content

SHARED NEWS. Republica, mii de distribuiri. Despre dascălul care a refuzat florile în prima zi de școală: „M-am gândit să le tranform în vieți salvate”

 
SHARED NEWS. Republica, mii de distribuiri. Despre dascălul care a refuzat florile în prima zi de școală: „M-am gândit să le tranform în vieți salvate”
Foto | Republica

SHARED NEWS. Republica a dat ieri cel mai distribuit material de pe site-urile de știri. Postarea populară pe Facebook are în centru povestea unei educatoare din Craiova. Aceasta le-a cerut părinților elevilor săi ca, în loc de flori la început de an școlar, să doneze bani pentru primul spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România.

„Anul acesta, m-am gândit să tranform florile, care îmi plac atât de mult, în vieți salvate”, a spus educatoarea Elena Ocroteală citată de Republica. 

Publicitate

Părinții copiilor au acționat în consecință, iar în schimbul gestului lor au primit acțiuni onorifice la Bursa de fericire. Din știrea publicată de Republica, care a adunat aproximativ 7.500 de like-uri și share-uri

„Elena Ocroteală, de la grădinița „Nicolae Romanescu” din Craiova, primește la începerea școlii brațe întregi de flori. Pe cele care rezistă, le scoate din ambalaje și le aranjează în combinații noi care rezistă câteva zile. Apoi mor și ele."

A doua știre populară ieri, pe Facebook, a fost publicată de HotNews. Abordează subiectul anchetei cerute de Partidul Social Democrat, cu privire la informațiile legate de "finanțarea externă" a protestului din 10 august. 

"Partidul lui Dragnea invocă, din nou, indicii potrivit cărora ar fi existat ”acțiuni subversive” care vizau securitatea națională.", notează HotNews.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, “Educatoarea Elena Ocroteală din Craiova i-a rugat pe părinți ca anul acesta să nu-i mai aducă flori la începutul de an școlar și să doneze banii pentru un spital”, de Raluca Ion

- 7.395 likes & shares;

2. hotnews.ro, “PSD cere anchetă privind finanțarea protestelor de stradă”

- 2.115 likes & shares;

3. hotnews.ro, “Dan Barna: USR votează împotriva redefinirii familiei. Este o temă falsă, folosită de Dragnea pentru a distrage atenția de la problemele reale”

- 1.532 likes & shares;

4. ziare.com, “USR, Ciolos si societatea civila aduna semnaturi pentru innoirea clasei politice cu oameni cinstiti si competenti”, de Camelia Badea

- 869 likes & shares;

5. ziare.com, “Decizie dura a ICCJ impotriva Inspectiei Judiciare in cazul anchetei pe OUG 13”, de Ioana Ene Dogioiu

- 802 likes & shares.
 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu