Skip to main content

Antena 3 vrea să atace la CEDO procesul în care a pierdut în faţa Laurei Codruţa Kovesi

 
Mihai Gâdea - Captură: Antena 3
Mihai Gâdea - Captură: Antena 3

Antena 3 şi jurnaliştii care au pierdut în procesul cu Laura Codruţa Kovesi se plâng la Curtea European pentru Drepturile Omului (CEDO). Anunţul a fost făcut Mihai Gâdea în ediţia de marţi a emisiunii Sinteza zilei.

Publicitate

„Are foame de bani, e disperată după bani, i-am dat bani. I-am dat bani lui Kovesi, asta este situaţia. Recunoaştem decizia unei instanţe şi o respectăm în ciuda faptului că nu suntem de acord cu ea”, a spus Mihai Gâdea.

„Şi la CEDO vă anunţăm că va fi probabil cel mai spectaculos proces pentru libertatea presei. Acest proces va fi...jurnaliştii Antena 3, postul Antena 3 versus Laura Codruţa Kovesi. Modul în care acest proces se va desfăşura, chiar dacă el va dura, cred că va fi o piatră de temelie pentru libertatea presei în România”, a mai adăugat Mihai Gâdea, reamintind: „Postul nostru de televiziune a plătit acea sumă imensă pentru că Kovesi e disperată după bani.”

Reamintim că în luna martie Curtea de Apel Ploiesti a decis ca Mihai Gadea, Bianca Nae, Mugur Ciuvica si Antena 3 sa-i plateasca in solidar sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, suma de 300.000 de lei cu titlu de daune morale. Decizia a fost atacată şi la Curtea Supremă, iar procesul este în curs.

Totodată, instanţa i-a obligat pe Antena 3 SA si pe realizatorul TV, Mihai Gâdea, „să formuleze scuze publice reclamantei-parate”.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dragoş Dragoş
  Roboţelul Putină face ce ştie el mai bine, să combată cum ştie el mai bine pentru patronul lui, Felix.
 • Crina Crina
  Marș la gunoi cu voi cu Felix al vostru și fanii lui
  Hoților
 • Valentin Valentin
  @Razvan Putină
  „Unde este domnul Iohannis?!” - Partea a doua. :))
 • Razvan Putină Razvan Putină
  Foarte bine face Antena 3 si Mihai Gadea, s-o tarasca prin tribunale si pe la CEDO , s-o lase leftera daca are pofta de bani !! HUO HUO KOVESI! AI INSTRUMENTAT DOSARE SI AI FURAT BANI! HUO

Trimite un comentariu

sus