Skip to main content

Antena 3 spune îl dă în judecată pe Adrian Ţuţuianu şi îi cere două milioane de euro despăgubiri

 
Antena 3 spune îl dă în judecată pe Adrian Ţuţuianu şi îi cere două milioane de euro despăgubiri

Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informaţii mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicităţii afirmaţiilor făcute de persoana în cauză”, spun reprezentanţii Antenei 3 într-un comunicat de presă.

Publicitate

La ce se referă? Postul de televiziune a reacţionat într-un comunicat de presă după ce au aparut noi înregistrări cu politicianul PSD Adrian Ţuţuianu spunând că Antena 3 ar fi primit două milioane de euro de la PSD pentru publicitate.

„De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European.

La Antena 3 n-am mai putut să ieşim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu.

La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat şi i-a spus «Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta». Ar trebui să înţelegeţi foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.”, a spus Ţuţuianu, potrivit unor înregistrări difuzate de România TV, citată de Adevărul.

În replică, Antena 3 a dezminţit afirmaţiile lui Ţuţuianu menţionând că îl va acţiona în judecată pentru afirmaţiile denigratoare şi că îi vor cere despăgubiri de două milioane de euro, exact aceeaşi sumă pe care Ţuţuianu spunea că Antena 3 ar fi primit-o de la PSD.

„Toate afirmaţiile făcute de domnul Adrian Ţuţuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului şi a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declaraţiile sunt denigratoare şi nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acţiona în instanţă pe domnul Adrian Ţuţuianu şi îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro”, arată comunicatul Antenei 3.

Reprezentanţii postului mai spun că „în virtutea dreptului la o corectă informare, postul nostru de televiziune solicită tuturor celor care au mediatizat alegaţiile domnului Adrian Ţuţuianu să publice, în egală măsură, precizările postului nostru de televiziune”.

Comunicatul integral, în continuare:

„Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor înregistrări în care este menţionată Antena 3, postul nostru de televiziune face următoarele precizări:

Toate afirmaţiile făcute de domnul Adrian Ţuţuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului şi a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declaraţiile sunt denigratoare şi nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acţiona în instanţă pe domnul Adrian Ţuţuianu şi îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro.

Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informaţii mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicităţii afirmaţiilor făcute de persoana în cauză.

În virtutea dreptului la o corectă informare, postul nostru de televiziune solicită tuturor celor care au mediatizat alegaţiile domnului Adrian Ţuţuianu să publice, în egală măsură, precizările postului nostru de televiziune.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    pai poate antnea 3 ii suparata ca tutuianu a zis ca a primit 2 mil de euro dar ei au primit mai mult si pt ei 2 mil de euro ii o jignire:))
  • anti TOT ce Pute anti TOT ce Pute
    Adevarul iese cand totul se destrama usor usor , nu poti face "afaceri" asa "murdare" sa nu se afle pana la urma, antena 3 si restul inca aliati in PSD incearca sa ne injure inteligenta pe fata, cu asemenea comunicate.
  • Andrei Andrei
    Antena 3 a uitat un singur lucru... Țuțuianu e jurist, nu strungar. Și nu doar jurist, ci profesor de Drept. Mai mult, dl. Țuțuianu este expert în drept comercial. Și comparat.... Gâdea nu știe cu cine se pune...
  • Ion Ion
    Pai declaratiile au fost facute intr-un mediu privat, nu public, dar inregistrate de cineva din PSD care se afla acolo. Mai amuzant nu se putea. Ori e ceva mult mai putred la mijloc, ori proprii lui avocati isi bat joc de Felix.

Trimite un comentariu

sus