Skip to main content

Poziționare sau nu? Digi 24, campanie de referendum cu preoți. Postul nu comentează

 
Poziționare sau nu? Digi 24, campanie de referendum cu preoți. Postul nu comentează
Captură Digi 24

Campanie cu preoți la Digi24 chiar înainte de Referendum. Postul TV a difuzat în ultimele zile o serie de spoturi cu testimonale ale unor preoți despre familia tradițională. 

Paginademedia.ro a trimis astăzi o serie de întrebări postului Digi24. Care este scopul testimonialelor? Campania aprține Digi24? De doar clipuri cu preoți? au fost doar câteva dintre întrebări. Postul nu a dat niciun răspuns până la ora publicării acestui articol. Vom adăuga răspunsurile când le vom primi. 

Publicitate

Ce spune unul dintre preoți

„Familia tradițională este familia ontologică, adică inițială, așa cum a apărut omul în Universul ăsta, cum zicem noi, l-a creat Dumneazeu. Și este familia cu valori, nu cu pseudovalori, cu valori culturale, spirituale, cu valori istorice cu tot ce înseamnă valoarea nu non-valoarea. Nu e o tradiție pur religioasă, o tradiție creștină sau o tradiție care ține doar de o mentalitate a unui popor. Tot neamul omenescse va conbfrunta cu lucrul acesta. Noi Suntem chemați să răspundem acestor provocări.”

Părintele Vasile Ioana: 

Fiecare poate să facă ce dorește. Noi promovăm o cale, calea normalității, o numim noi. Dacă altcineva numește normalitate altceva este liber să o facă. (...) Referendumul este voința poporului. Așadar suntem cu toții chemați să spunem da sau nu unei idei. Este examenul nostru al românilor. Haideți să ne prezentăm în fața acestui referendum cu gândul curat, cu inima curată și cu dorința de a exprima voința noastră în mod democratic și mai mult decât atât în duh. Îi îndemn pe toți românii să se exprime, e frumos să ne exprimăm

Subiectul a fost semnalat de un cititor Paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @antireferendum Bai nenica daca Dumnezeu e asa de smecher incat observa 7 miliarde de oameni simultan si le face lista cu ce au pacatuit ca sa i selecteze in stanga si n dreapta dupa exit, tu crezi ca are nevoie de lumina ca sa creeze ce vrea muschii lui? Ntz. Dar! Cu siguranta ii va lovi cu fulgere, foc si pucioasa pe cei ce nu voteaza da la referendum! Dar altfel, el ne iubeste.
  • Nu exista Dumnezeu!!!
    Cum poate exista ceva creat pe intuneric,ptr ca parafrazand din Biblie,Dumnezeu a facut cerurile,a facut pamantul si ptr ca ia placut a zis sa se faca lumina!
    Nu ar fi trebuit sa faca lumina si pe urma sa se apuce de construit/modelat?
  • Digo24 s-a plasat inca de la inceput împotriva referendumului. Oare consideră că își mai spală păcatele cu asta ?

Trimite un comentariu