Skip to main content

Emisiunea „Levintza prezintă”, din nou pe TV. La TVR 1. Gianina Corondan şi-a transformat proiectul online în emisiune. Tot la TVR

 
Emisiunea „Levintza prezintă”, din nou pe TV. La TVR 1. Gianina Corondan şi-a transformat proiectul online în emisiune. Tot la TVR

Patru emisiuni noi în grila de toamnă a TVR 1. Doina Levintza şi Gianina Corondan sunt printre numele care se alătură postului public, din luna octombrie.

Publicitate

Postul public anunţă o emisiune de şah, un program pentru cei interesaţi de construcţii şi amenajări interioare, un magazin de modă, şi o emisiune care intră „în culisele” muncii românilor şi ale unor meseri.

Paginademedia.ro prezintă noutăţile TVR 1 în materie de emisiuni:

Şah – Mat, cu Ciprian Creţescu, sâmbăta, ora 09.00

În lume sunt cel mult 1.500 de mari maeştri internaţionali la şah. Dintre aceştia, 21 sunt din România. Telespectatorii îi vor cunoaşte în fiecare sâmbătă, la ora 09.00, în cea mai nouă emisiune dedicată sportului minţii, şahul. Din 6 octombrie, după mulţi ani, şahul revine la TVR 1 în emisiunea Şah Mat, prezentată de Ciprian Creţescu, jurnalist sport la TVR.

Levintza prezintă – cu Doina Levintza, sâmbăta, ora 11.00

Tot din 6 octombrie, la TVR 1 începe Levintza prezintă, emisiune în care creatoarea de modă Doina Levintza, o emisiune difuzată mai bine de 10 ani la Prima TV, dar care a fost întreruptă.

„Arta pentru mine este raţiunea de a fi, este încântarea sufletului meu. Dintotdeauna am iubit cu pasiune frumosul, bunul gust, rafinamentul. Pe toate le găsim întrupate în artă. Ne întâlnim la TVR 1 sâmbăta, de la ora 11.00, pentru o călătorie în lumea frumosului!”, ne invită Doina Levintza.

Constructorii de visuri – sâmbăta, ora 11.30

TVR va avea şi o emisiune de construcţii şi amenajări interioare, sâmbăta, de la 11 30, sâmbăta: Constructorii de visuri.

În rubricile fiecărei ediţii - Casa de la început (construcţii, cumpărare, zone imobiliare în trend, schimb de case), Design interior (trenduri în stilistica de interior), Bricolaj/Echipamente/Ustensile: cum şi când folosim unelte de care avem nevoie în casă, Grădina - amenajări şi trucuri de amenajări grădină, Sănătatea casei - sfaturi pentru întreţinere şi curăţenie.

Vizita de lucru cu Gianina Corondan, sâmbăta, ora 16.50

Gianina Coronda, prezentă şi în emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1, se vede şi la TVR. Ea va face emisiunea Vizita de lucru cu Gianina Corondan.

„Vizita de lucru” este un proiect pornit deja în online de Gianina Corondan de mai bine de un an.

Gianina Corondan:

„În România există o rată a şomajului destul de mare, concomitent cu o nevoie acută de forţă de muncă. De aceea, un demers care să arate ce înseamnă să fii angajat sau antreprenor şi care, în plus, să ne ajute să intrăm în culisele muncii românilor, în culisele unor meserii, cred că nu este de neglijat. Dacă există români care lucrează şi sunt mulţumiţi, pasionaţi şi mândri de munca lor, noi îi vom găsi.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    frumoasă emisiunea, dar să schimbe ora
  • an an
    nu are inca 50 de ani...in schimb este singura care stie sa faca televiziune... are nebunia care se poarta acum, pe care o aplica de ani si ani... daca imi spuneti o singura femeie din televiziunea romaneasca care o poate inlocui va rog sa imi ziceti.... e si cantareata, stie sa vorbeasca, se imbraca excentric ... e misto rau....
  • Gregor Gregor
    @Horea
    Ma refer la stilul de adolescenta cu părul verde fosforescent . După 50 de ani nu prea mai merge
  • Horea Horea
    La ce stil te referi Gregor, devreme ce n-a aparut inca nici o editie a emisiunii?
    Cat priveste insa "cuvantul" timpului invocat de tine, fii pe pace ca acesta este implacabil inclusiv pentru tine!
  • Viziteu Viziteu
    O asteptam cu drag pe simpatica si talentata Gianina! Ne era dor de ea!
  • Gregor Gregor
    Timpul isi spune cuvântul, nu o mai prinde stilul, ca acei rockeri bătrâni care nu stiu cand sa se retragă.
  • Maria Marinescu Maria Marinescu
    Sireaca Geanina, eu o credeam bunica.
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Iulia Bunea, te rog sa-mi raspundi daca mai postați audientele de aseara pe intervalul X -Factor?? ASTEPT UN RASPUNS
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audientele de aseara??
  • geo geo
    Îmi placea ”Arena leilor”, difuzata in urma cu ani buni. Nu stiu daca cei 3 antreprenori chiar dadeau bani pentru ideile oamenilor...dar ar fi bine sa mai existe o asemenea emisune.
  • FaneManaCalda FaneManaCalda
    Daca Cristopher Nolan se gandeste sa mai faca un Batman, iar Heat Ledger este indisponibil... ENTER GIANINA CORONDAN.

Trimite un comentariu

sus