Skip to main content

Postul de ştiri NCN, cu prezentatori virtuali, a început să emită. Pe ce reţea de cablu se vede

 
Postul de ştiri NCN, cu prezentatori virtuali, a început să emită. Pe ce reţea de cablu se vede

VIDEO. Postul de ştiri NCN, un canal cu prezentatori "virtuali", creaţi pe calculator, a început să emită în această dimineaţă. Canalul, poziţionat ca o staţie de ştiri cu acoperire naţională, emite de la Cluj, un studio urmând să fie funcţional şi la Bucureşti.

Publicitate

NCN a intrat în grila operatorului de comunicaţii UPC, fiind poziţionat în zona canalelor de ştiri, pe 409. Postul va intra, în perioada următoare, şi pe reţeaua Telekom, spun reprezentanţii televiziunii.

"Este in pregatire si un platou pentru emisie la Bucuresti, in Casa Presei, unde vor functiona si redactiile pentru televiziune si pentru un nou ziar online, Breakingnews.ro", spune Liviu Alexa, proprietarul staţiei.

Jurnale cu prezentatori virtuali

Ştirile NCN au prezentatori "virtuali", creaţi pe calculator. Trei variante de prezentatori virtuali vor fi pe post în programele de ştiri - Lili, Cora şi Sebi. Ei vor "citi" ştirile.

Dintre prezentatorii "reali", principalul nume al staţiei de ştiri este Răzvan Dumitrescu, realizator şi la Antena 3.

VIDEO 1. Prezentatori virtuali de ştiri:

Liviu Alexa:

“Vom adapta modelul Euronews la piata locala, cu stiri din ora in ora si rubrici interesante ce vor acoperi toate zonele de interes - economie, cultura, sport, divertisment.

In loc de discutii sterile in platou de dimineata pana dupa masa, cu invitati mediocri, NCN prefera stiri, cat mai multe stiri. Marea diferenta e ca NCN se va concentra pe Romania, nu numai pe Bucuresti.

În Romania, exista oameni extraordinari si la Resita, si la Iasi, si la Satu Mare, si la Braila. Ei insa nu au sansa sa fie cunoscuti, fiindca televiziunile nu ii baga in seama, nu vad in Romania decat o sursa de info pentru crime si accidente, pentru fapt divers.

Stie insa cineva ca judetul Salaj e campion la atragerea de fonduri europene? Stie insa cineva ca primarul Chirica de la Iasi a tocat sute de mii de euro pe un monument stupid?

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioan Florea Ioan Florea
    Incercati sa depistati si cum s-a facut praf si averea cooperativelor ...cu aprobarea lui Ion Iliescu..Asta tun ...nu sindicatele
  • Gheorghe Pop Gheorghe Pop
    De pe vremea când pe sticlă apărea și ne încânta Sanda Țăranu nu am mai apucat să văd pe cineva ca Francesca Jibotean, această încântătoare apariție de la NCN Tv, cu o dicție impecabilă, cu un ton cald, neutru și deloc plictisit sau stresat.
    Fătucile și cohorta de "vedete" de la nenumăratele și fără valoare televiziuni de "știri" ar trebui să urmărească evoluțiile acestei mici bijuterii, care este impecabil șlefuită. Cinste profesorilor de limba română pe care i-a avut și felicitări lui Liviu Alexa pentru flerul de a o promova.
  • futilici futilici
    postul acesta este bun.numai sa nu luati banii de la noi.ca alte televiziuni vandute. am lucrat s i eu in teviziuni,27 de ani bafta multa.
  • George Pisleag George Pisleag
    Liviu Anexa CU CAT ESTI PLATIT SA MANANCI ***? *** ? ***?
  • mdcclxv mdcclxv
    Frankenstein!
  • canalii canalii
    Nu ma intereseaza stirile daca va baga digi asa ceva il sterg canalul
  • Doru Doru
    Ce aberatie. Cum sa te uiti la asa ceva? Mai bine fara prezentator.
  • alin alin
    eu am lucrat pentru NCN si Liviu Alexa si pot spune ca a fost singurul loc in care mi s-au platit darile la stat in presa. Atmosfera la NCN e foarte faina si echipa e calda. Cine zice altfel vorbeste prostii.
  • Genius Genius
    Cine mai lanseaza televiziuni in 2018 are bani de spalat atata vreme cat in afara de Pro si A1 toti sunt pe pierdere. Digi e sustinut din banii de abonament iar canalele de stiri din banul public
  • alin alin
    La cât de *** se poartă si vorbește patronul acestui post cu oamenii in general, și cu angajații in particular, cred ca va avea doar prezentatori virtuali. Doar ăia si încă câțiva oameni fără coloană vertebrală ii vor suporta înjurăturile ca la ușa cortului. E si asta o strategie pentru momentul cand nimeni nu o sa mai vrea sa aiba de-aface cu el.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    O idee buna! Sper sa nu se fi nascut speranta si sa moara dezamagire exact ca toate televiziunile de stiri din Romania.
  • Liviu Anexa Liviu Anexa
    Un mix intre Antena3 , Romania TV si OTV. Credeati ca nu se poate o asemenea mizerie ?

    40 views pe Youtube Live . Patronul televiziunii a luat 0,2% la alegeri la Cluj.

Trimite un comentariu

sus