Skip to main content

Schimbare la matinalul Digi FM de weekend. Pleacă Ernest Fazekas, vine Nono Semen

 
Schimbare la matinalul Digi FM de weekend. Pleacă Ernest Fazekas, vine Nono Semen

Matinalul de weekend de la Digi FM are un nou prezentator. Nono Semen, realizator mai vechi al Pro FM, preia din 20 octombriematinalul de sâmbătă şi duminică al Digi FM (ambele posturi parte ale grupului Digi). Nono Semen va fi on-air sâmbăta pe intervalul 8.00 - 11.00 şi duminica între 8.00 - 12.00

Publicitate

El vine în locul lui Ernest Fazekas, care s-a ocupat de matinalul radio de la lansarea Digi FM din noiembrie 2015, şi care a decis să renunţe pentru moment la radio.

Contactat de Paginademedia.ro, Ernest Fazekas a declarat că şi-a dorit în primul rând ca weekendul să fie al familiei. „Am renunţat la radio pentru a mă bucura de weekend cu familia şi de prieteni. Lumea funcţionează după un alt program, cel de luni până vineri. Eu eram în contratimp. Câteodată omul merită să nu mai fie în contratimp cu mersul logic şi normal al lumii cotidiene”, a spus Ernest Fazekas.

El se va dedica mai departe celorlalte proiecte ale sale, printre care şi actoria, el fiind implicat în musicalurile Mamma Mia şi My Fair Lady. În plus, Fazekas şi-a deschis şi o berărie artizanală şi intenţionează să îşi facă un radio online al berarilor şi pasionaţilor de bere, numit „Plan Beer”

Nono Semen:

„Dimineţile de weekend sunt mult mai animate decat par. Cei mai mulţi oameni pe care-i cunosc sunt ca tine şi ca mine, adică la fel de activi ca în oricare altă zi, doar că sâmbăta şi duminica fac lucruri diferite faţă de restul săptămânii. De obicei, acestea sunt şi mult mai plăcute. Sau ar trebui să fie... Aici intervin eu, încă de la prima oră. Îţi completez starea de bine sau îţi dau o mână de ajutor s-o găseşti. Mă arunc şi cu sugestii şi îţi reamintesc că, deşi uneori norii par atât de negri, dincolo de ei te aşteaptă mereu un soare cald şi prietenos. Ca să ştii.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus