Skip to main content

10 ANI. Umor nebun! Când n-ai ştiri, le cauţi şi-n fund! O ştire ca un moment de stand-up

 
10 ANI. Umor nebun! Când n-ai ştiri, le cauţi şi-n fund! O ştire ca un moment de stand-up

10 ani de Paginademedia.ro. Am râs în 2010, când am publicat ştirea. Am râs (mult) şi acum, când am recitit-o. O ştire de un umor nebun. Lectură plăcută!

Publicitate

12 noiembrie, 2010. Când n-ai ştiri, le cauţi şi-n fund! O ştire de un umor absolut nebun de la corespondenţii Adevărul de seară: "O constănţeancă a ascuns în fund banii furaţi; poliţiştii mai au de recuperat 900 de lei"

Ştirea începe în forţă: “O femeie din Constanţa încă mai elimină din cei 5.000 de lei furaţi în urmă cu mai bine de o săptămână.”

Dacă titlul şi primul paragraf sună doar promiţător, ţineţi-vă de …burtă la declaraţia de Divertis a poliţistului din Lehliu:

“Ne pregăteam să ducem suspecta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Lehliu, când i-au ieşit din fund 300 de lei. Suspecta a fost dusă la spital, pentru un tuşeu rectal, dar nu s-a reuşit”.

Sărmanii apărători ai legii, care stau, la propriu, după fundul femeii, încă au probleme cu număratul banilor (nu încercaţi să vă imaginaţi scena). Cel puţin aşa zice acelaşi poliţist, mirat şi el de performanţele intestinale ale femeii/bancomat:

„În arest, la interval de trei zile a mai scos 600, apoi 700 şi 500 de lei. Azi dimineaţă a mai scos, dar nu se ştie încă suma“.

Ştirea din 2010: PAGINA DE RÂS: Adevărul de seară găseşte ştiri şi-n fund

Cumva legat de ştirea precedentă: Cu Naşu la psihiatru şi o publicitate contextuală de zile mari

Sensibil la “un pacient care visează că scoate păstrăvi pe fund”, Pro Cinema a rupt filmul “Cu Naşu’ la psihiatru” exact la ţanc, ca să ofere un remediu pentru cei cu probleme reale de tranzit intestinal. Un exemplu de publicitate contextuală pe TV, din 2010.

Secvenţă din filmul “Cu Naşul la psihiatru” (Pro Cinema): “Tatăl meu are un pacient care visează că scoate păstrăvi pe fund”, spune fiul psihiatrului care îl tratează pe mafiotul jucat de Robert de Niro. Filmul se întrerupe imediat şi intră un spot izolat pentru …Dulcolax.

Este întâmplătoare ruperea?

Spoturile izolate au cu un potenţial de audienţă mult mai ridicat decât o reclamă obişnuită. De ce? Reclama întrerupe emisiunea (de obicei într-un moment de vârf) şi este difuzată singură. Ca atare, preţul plătit de advertiseri este mai mare decât pentru o reclamă dintr-un calup.

Zoe Vasilescu, director de vânzări Pro TV SA spunea că plasarea spoturilor nu este întâmplătoare.

Zoe Vasilescu, director vânzări Pro TV SA:

“Noi urmărim, în general, momentul în care întrerupem aceste spoturi.”

Pentru deliciul lecturii, iată ştirea din Constanţa integral, preluată de pe site-ul Adevărul:

O constănţeancă a ascuns în fund banii furaţi; poliţiştii mai au de recuperat 900 de lei

O femeie din Constanţa încă mai elimină din cei 5.000 de lei furaţi în urmă cu mai bine de o săptămână. Femeia cu antecedente penale a tâlhărit un bătrân pe care l-a întâlnit în tren.

Violeta Florentina Anghel (35 de ani) din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu a fost reţinută în data de 30 octombrie. Femeia cunoscută cu antecedente penale a intrat în vorbă cu un bătrân, în trenul accelerat 1822-1, pe ruta Bucureşti-Constanţa.

Victima le-a povestit anchetatorilor că venea de la Arad, unde încheiase o tranzacţia pentru vânzarea unei proprietăţi, iar cei 5.000 de lei reprezentau contravaloarea avansului obţinut.

Ion F., 80 de ani, din oraşul Năvodari a mai declarat că la Ciulniţa a observat că-i lipsesc banii din buzunarul pantalonului, indicând-o drept posibilă autoare a faptei pe cea cu care călătorise în compartiment şi cu care se împrietenise.

„Am găsit asupra autoarei doar 2.000 de lei. Încercăm să aflăm ce a făcut cu restul, dacă a avut complici sau nu“, ne-a declarat Viorel Spînu, şeful postului de Poliţie Transporturi Lehliu.

Poliţistul a povestit pentru „Adevărul de Seară“ Călăraşi cum s-a dat hoaţa de gol. „Ne pregăteam să ducem suspecta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Lehliu, când i-au ieşit din fund 300 de lei. Suspecta a fost dusă la spital, pentru un tuşeu rectal, dar nu s-a reuşit“, a spus Spânu.

Hoaţa a fost reţinută pentru 29 de zile. „În arest, la interval de trei zile a mai scos 600, apoi 700 şi 500 de lei. Azi dimineaţă a mai scos, dar nu se ştie încă suma“, a completat Viorel Spânu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus