Skip to main content

10 ANI. Umor nebun! Când n-ai știri, le cauți și-n fund! O știre ca un moment de stand-up

 
10 ANI. Umor nebun! Când n-ai știri, le cauți și-n fund! O știre ca un moment de stand-up

10 ani de Paginademedia.ro. Am râs în 2010, când am publicat știrea. Am râs (mult) și acum, când am recitit-o. O știre de un umor nebun. Lectură plăcută!

12 noiembrie, 2010. Când n-ai știri, le cauți și-n fund! O știre de un umor absolut nebun de la corespondenții Adevărul de seară: "O constănţeancă a ascuns în fund banii furaţi; poliţiştii mai au de recuperat 900 de lei"

Știrea începe în forță: “O femeie din Constanţa încă mai elimină din cei 5.000 de lei furaţi în urmă cu mai bine de o săptămână.”

Dacă titlul și primul paragraf sună doar promițător, țineți-vă de …burtă la declarația de Divertis a polițistului din Lehliu:

“Ne pregăteam să ducem suspecta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Lehliu, când i-au ieşit din fund 300 de lei. Suspecta a fost dusă la spital, pentru un tuşeu rectal, dar nu s-a reuşit”.

Sărmanii apărători ai legii, care stau, la propriu, după fundul femeii, încă au probleme cu număratul banilor (nu încercați să vă imaginați scena). Cel puțin așa zice același polițist, mirat și el de performanțele intestinale ale femeii/bancomat:

„În arest, la interval de trei zile a mai scos 600, apoi 700 şi 500 de lei. Azi dimineaţă a mai scos, dar nu se ştie încă suma“.

Știrea din 2010: PAGINA DE RÂS: Adevărul de seară găsește știri și-n fund

Cumva legat de știrea precedentă: Cu Nașu la psihiatru și o publicitate contextuală de zile mari

Sensibil la “un pacient care visează că scoate păstrăvi pe fund”, Pro Cinema a rupt filmul “Cu Nașu’ la psihiatru” exact la țanc, ca să ofere un remediu pentru cei cu probleme reale de tranzit intestinal. Un exemplu de publicitate contextuală pe TV, din 2010.

Secvență din filmul “Cu Nașul la psihiatru” (Pro Cinema): “Tatăl meu are un pacient care visează că scoate păstrăvi pe fund”, spune fiul psihiatrului care îl tratează pe mafiotul jucat de Robert de Niro. Filmul se întrerupe imediat și intră un spot izolat pentru …Dulcolax.

Este întâmplătoare ruperea?

Spoturile izolate au cu un potențial de audiență mult mai ridicat decât o reclamă obișnuită. De ce? Reclama întrerupe emisiunea (de obicei într-un moment de vârf) și este difuzată singură. Ca atare, prețul plătit de advertiseri este mai mare decât pentru o reclamă dintr-un calup.

Zoe Vasilescu, director de vânzări Pro TV SA spunea că plasarea spoturilor nu este întâmplătoare.

Zoe Vasilescu, director vânzări Pro TV SA:

“Noi urmărim, în general, momentul în care întrerupem aceste spoturi.”

Pentru deliciul lecturii, iată știrea din Constanța integral, preluată de pe site-ul Adevărul:

O constănţeancă a ascuns în fund banii furaţi; poliţiştii mai au de recuperat 900 de lei

O femeie din Constanţa încă mai elimină din cei 5.000 de lei furaţi în urmă cu mai bine de o săptămână. Femeia cu antecedente penale a tâlhărit un bătrân pe care l-a întâlnit în tren.

Violeta Florentina Anghel (35 de ani) din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu a fost reţinută în data de 30 octombrie. Femeia cunoscută cu antecedente penale a intrat în vorbă cu un bătrân, în trenul accelerat 1822-1, pe ruta Bucureşti-Constanţa.

Victima le-a povestit anchetatorilor că venea de la Arad, unde încheiase o tranzacţia pentru vânzarea unei proprietăţi, iar cei 5.000 de lei reprezentau contravaloarea avansului obţinut.

Ion F., 80 de ani, din oraşul Năvodari a mai declarat că la Ciulniţa a observat că-i lipsesc banii din buzunarul pantalonului, indicând-o drept posibilă autoare a faptei pe cea cu care călătorise în compartiment şi cu care se împrietenise.

„Am găsit asupra autoarei doar 2.000 de lei. Încercăm să aflăm ce a făcut cu restul, dacă a avut complici sau nu“, ne-a declarat Viorel Spînu, şeful postului de Poliţie Transporturi Lehliu.

Poliţistul a povestit pentru „Adevărul de Seară“ Călăraşi cum s-a dat hoaţa de gol. „Ne pregăteam să ducem suspecta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Lehliu, când i-au ieşit din fund 300 de lei. Suspecta a fost dusă la spital, pentru un tuşeu rectal, dar nu s-a reuşit“, a spus Spânu.

Hoaţa a fost reţinută pentru 29 de zile. „În arest, la interval de trei zile a mai scos 600, apoi 700 şi 500 de lei. Azi dimineaţă a mai scos, dar nu se ştie încă suma“, a completat Viorel Spânu.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu