Skip to main content

Burda România renunţă la Men's Health după 13 ani. Licenţiatorul vrea să continue cu alt publisher

 
Burda România renunţă la Men's Health după 13 ani. Licenţiatorul vrea să continue cu alt publisher

Compania Burda România reunţă la editarea publicaţiei de life style masculin Men's Health.

Publicitate

Revista a fost lansată pe piaţa românească în 2005, ca o publicaţie lunară. La sfârşitul acestui an va apărea ultimul număr editat de Burda România.

Men's Health era ultima publicaţie de life style dedicată bărbaţilor, aflată încă pe piaţă. De-a lungul timpului, au fost închise GQ, Esquire, FHM şi Playboy.

Ce se întâmplă cu titlul?

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii companiei internaţionale care deţine licenţa Men's Health au confirmat încetarea colaborării cu Burda România.

Au însă planuri de a continua pe piaţa din România, chiar dacă nu sunt concretizate încă.

Will Salmon, International Licensing Manager Hearst Magazines:

"Putem confirma că Burda România va înceta să editeze revista Men's Health la sfârşitul acestui an.

Compania Hearst îşi doreşte foarte mult să continue editarea publicaţiei în România, iar în acest moment suntem în discuţii cu potenţiali parteneri."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crispo Crispo
    Dacă mai treceți pe la chioșcul de ziare sau pe la raftul cu reviste din hypermarket veți vedea că în ofertă există multe ziare și reviste care nu mai apar în lista auditată de BRAT.
    Prezența în lista aceasta era o modalitate de a face cunoscută revista sau ziarul.
  • Crispo Crispo
    De fapt încă mai există reviste pentru bărbați, Burda mai are „Auto Motor și Sport”, iar revista despre care se vorbește în acest articol are șanse să meargă mai departe cu un alt editor (bănuiala mea este că va merge la Media Venture, compania care a preluat Rețete-Bucătăria de azi, Cărticica Practică, Revista CHIP și care mai editează și alte formate de succes ca Parents sau Shape).
  • Anthalle Anthalle
    Se inchide si revista asta. Halal de asa zis "publisher", acest Burda care se pricepe de minune la INCHIS reviste, nu la editat si mentinut de titluri. Sa aveti aceeasi soarta ca revistele pe care le inchideti. Ar fi trebuit sa ramaneti la fituicele voastre de "Practic in bucatarie" si alte asemenea brosuri, caci la reviste sunteti PRAF. Mare dislike pentru Burda Romania, niste INCOMPETENTI pe toate palierele. Au inchis 3 titluri de renume international (Esquire, FHM si acum Men`s Health) "desteptii" astia. Dati-va demisia si dispareti voi de pe piata "publisher"-rilor. Intoarceti-va la maculatura voastra cu care ati intrat pe piata din Romania si renuntati la titulatura de "publisher". Nu sunteti in stare sa mentineti o revista pe piata...chiar si cand aceasta nu avea concurent, ceea ce este foarte amuzant, daca e sa ne gandim mai bine. Ati preluat un portofoliu cuprinzator de la Sanoma Hearst si v-ati batut joc de majoritatea titlurilor preluate de la ei. Sa va fie rusine.
  • Crispo Crispo
    Hearst ar putea să licențieze la pachet atât Men's Health și Women's Health, către noul editor. Publicația pentru publicul feminin a apărut tot la Burda, dar doar ca publicație cu apariție neregulată - supliment tematic.
  • alex alex
    Poate umbla putin la continut, pana acum era jumate reclame si articole slabute .
  • bing bing
    pai cum, barbatii romani citesc reviste? Ei citesc publi24, rubrica Matrimoniale
    deaia burda da faliment

Trimite un comentariu

sus