Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Se sfinţeşte Catedrala Neamului. Evenimentul, pe şase posturi TV

 
BURTIERĂ LA MINUT. Se sfinţeşte Catedrala Neamului. Evenimentul, pe şase posturi TV

BURTIERĂ LA MINUT. Şase posturi de televiziune transmit, în direct, Slujba de sfinţire a Catedralei Neamului. Pe ce canale s-a văzut evenimentul?

Publicitate

Toate posturile de ştiri au fost în direct. România TV, Antena 3, Realitatea TV, Digi 24 şi B1 TV au transmis de la Catedrală.

Sfinţirea s-a văzut şi pe postul public TVR 1, în direct, în cadrul emisiunii Universul credinţei.

GALERIE FOTO. Slujba de sfinţire, în imagini şi burtiere:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Răzvan Putină Răzvan Putină
    Am urmarit transmisia; Pacat de preotul care s-a ars. Sunt un mare credincios; dar injur cam mult.Trebuie sa ma calmez.
  • Dorian Razvan Putină Dorian Razvan Putină
    M-am uitat. Sunt un credions, desi injur pe aici zilnic. Ce viata trista am...
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Cred ca este momentul oportun sa se ceara impozitarea bisericilor si avutiilor popilor. In plus de asta ar trebui sa se auto finanteze si statul sa nu mai risipeasca banii aiurea. Exact cum este in tarile nordice sau ca la pocaiti, vrei sa fi bisericos scoate banii din buzunar. Statul este o vaca de muls pentru acesti "preafericiti" in rochita.
  • Ludovic cel mic Ludovic cel mic
    M-am uitat pe toate televiziunile de stiri si m-am speriat. Habotnicii astia nu au nici o limita. Mii de cruci si la striveala cu jandarmii. Imi pare tare rau sa vad ca neamul meu este atat de prost. Inteleg de ce nimeni nu a iesit in strada, "sfintenia" i-a tinut de mana. Cand ai moaste nu ai nevoie de strazi, spitale, manca...
  • Catedrala e pe persoana fizica cu bani de la buget accesibila do Catedrala e pe persoana fizica cu bani de la buget accesibila do
    Asa cum era de asteptat slujbele preamereufericitului daniel sunt doar pentru el si prietenii lui aia oficiali,mai credinciosi sau deloc,unii sunt exemple morale,altii de loc.Multimea de romani vor sta afara in frig sau caldura,depinde de anotimp,asemenea aplaudacilor chemati la nunta pseudoregala de la Sinaia ca sa populeze marginile drumului pentru ca mirii pseudoregali sa nu faca cu mana la frunzele copacilor.Bineinteles,gloata de aplaudaci e trimisa acasa sa povesteasca ce-a vazut.
  • jk jk
    Pe langa asta,a fost si pe trinitas,dar si câteva minute la stiri la Pro tv si Antena 1
  • bing bing
    fi-mi-ar scarba...
    in loc sa se construiasca spitale, se construieste catedrala de sute de milioane de euro
  • Iuli Iuli
    @Liviu Sora, degeaba dai exemplu cu Franta, parlamentarilor francezi le este frica de popor, in schimb... hotilor din Romania nu le este frica de nimic, se tot iasa in strada de cativa ani si se schimba ceva? Nu!

    Cat despre aceasta catedrala.. cea mai mare prostie din ultimii 5 ani!
    Sute de milioane de euro aruncati pentru nimic, cu acei sute de milioane de euro se facea un spital ultra-gigant si ultra-modern de care Romania are nevoie disperata de aparatura de ultima generatie! Si poate cu banii ramasi puteau sa plateasca medicii ani buni.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Mai mare mizerie nici ca se putea si bucurestenii stai chitic. Bucurestiul nu are o centura pe care sa poti merge civilizat, nu are strazi asfaltate corespunzator si altele... Iar la rectificare s-au taiat bani de la spitale ca sa se poata da mai multi la smenuiala neamului. De ce nu au sarit rezistenti la miting contra Firea? Ma intreb unde sunt oamenii de rand cand banii lor platiti la primarie se duce in mizeria asta? In Franta au scumpit putin combustibilul si au si fost in strada. La noi de ce nu se poate? Isi bat joc de banii nostri, au scumpit totul si noi stam ca mamaligile. Atat de rau a ajuns neamul asta?
    Mentionez ca nu sunt bucurestean si nici #rezist, dar i-as da cu ceva lui Firea in cap pentru ca isi bate joc de oameni. Biserica ar trebui impozitata si sa se finanteze singura (cum fac porcaitii, de exemplu).
  • Fani Fani
    Va rog sa postați si audiențle de poimanie. Sunt tot eu Razvan Putină.
  • Fani Fani
    Dle Petrșor Obaea va rog sa postați si audiențle de aseară!

Trimite un comentariu

sus