Skip to main content

DATABASE. Creed II, lansat în România. Cum a ajuns boxerul de origine română Florian Munteanu în filmul cu Stallone

 
DATABASE. Creed II, lansat în România. Cum a ajuns boxerul de origine română Florian Munteanu în filmul cu Stallone

Paginademedia DATABASE. Creed II, filmul cu Sylvester Stallone în care joacă şi pugilistul de origine română Florian "Big Nasty" Munteanu este disponibil şi în România.

Publicitate

A avut deja premiera. O premieră cinematografică la care au participat părinţii boxerului Florian Munteanu, dar şi Eduard Irimia, creatorul brandului Superkombat şi cel care l-a i l-a propus lui Sylvester Stallone pentru rol pe pugilistul român.

Cum a ajuns Munteanu să joace în film, în continuare. Înainte, un trailer al filmului:

Invitaţi speciali la evenimentul organizat la Cinema City. Peste 300 de actori, sportivi, jurnalişti şi influenceri au vizionat producţia cinematografică care reuneşte actorii Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren, Tessa Thompson, Wood Harris dar şi pugilistul de origine română Florian „Big Nasty” Munteanu, care în film joacă rolul lui Viktor Drago, fiul fiorosului Ivan Drago.

La premiera din România a filmului „Creed II” au fost prezenţi şi părinţii lui Florian Munteanu, impresarul Eduard Irimia şi soţia sa, Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, Ana Ularu, George Piştereanu, Gabi Antal, Howard Dell, Christopher Milburn, Iulia Verdeş, Andrei Nourescu, Lydia şi Eugenia Vadim, Luis Lazarus, Alex Vang, Cosmin Vasile, Cristina Zaharia, Deea Codrea, Mădălina Merca, Bogdan Vlădău.

Eduard Irimia, creatorul brandului Superkombat, este românul care l-a reperat în Germania pe Florian Muntean, fost practicant de sporturi de contact, şi l-a propus pentru câteva castinguri pentru filme de acţiune. Şi, într-un final, Florian a fost ales să joace în filmul Creed II.

Dar cum a ajuns Munteanu să joace acest rol?

Eduard Irimia, creatorul brandului Superkombat, este românul care l-a reperat în Germania pe Florian Muntean, fost practicant de sporturi de contact. Boxerul de origine română, care trăieşte în Germania, e mare fan al seriei Rocky şi, auzind că se face o continuare, a decis împreună cu Eduard Irimia să trimită echipei de producţie trei casete făcute de el care i-au atras atenţia lui Sylvester Stallone, care îl ştia pe boxer de pe YouTube.

Odată ce a primit rolul, însă, lucrurile s-au complicat, pentru a că a trebuit să slăbească 9 kilograme (el avea 113 kilograme) pentru a se potrivi cât mai bine cu adversarul din ring, care, în acest răstimp, lucra să câştige masă musculară.

Jordan şi Munteanu au petrecut ore în şir antrenându-se pentru film. Amuzant este că porecla dată de Munteanu lui Jordan a fost „Croşeu de stânga / Left Hook”, care i-a venit în timp de filmau o scenă de box în care Munteanu a uitat să îşi controleze muşchii şi i-a aplicat lui Jordan un croşeu real de stânga.

Confruntările de pe ringul din „Creed II” sunt cu atât mai reale cu cât coregrafia minuţioasă e opera coordonatorului de cascadorii Danny Hernandez, împreună cu Sylvester Stallone şi regizorul Steven Caple Jr.

Scenariul este semnat de Sylvester Stallone şi Juel Taylor, personajele făcând parte din franciza Rocky. Producători sunt Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Kevin King-Templeton şi Stallone însuşi.

Din 23 noiembrie românii vor putea viziona la cinema „Creed II”, film distribuit de Forum Film România.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus