Skip to main content

1 Decembrie cu numărul 23 pentru Pro TV. Vocea României, documentarul despre Regina Maria şi Ştirile Pro TV, printre emisiuni

 
1 Decembrie cu numărul 23 pentru Pro TV. Vocea României, documentarul despre Regina Maria şi Ştirile Pro TV, printre emisiuni

100 de ani de România, 23 de ani de Pro TV. Cum sărbătoreşte Pro TV cel de-al 23-lea 1 decembrie?

Publicitate

Programul de Ziua României include un documentar dedicat Reginei Maria, filmul românesc Două Lozuri, programe speciale La Măruţă şi Vorbeşte lumea şi tradiţionalul „Bună seara, România, bună seara, Bucureşti” de la ora 19, la Ştirile Pro TV.

Ziua de 1 Decembrie începe cu Ştirile Pro TV de la ora 7, care vor avea o ediţie specială. Tot în cadrul ştirilor se va vedea şi parada militară, transmisă de la Bucureşti.

De la ora 13, Pro TV va difuza concertul Andra „Tradiţional”, iar de la ora 14:30, emisiunea Vorbeşte Lumea. De la ora 16:00, La Măruţă va avea o ediţie specială.

Filmul istoric Maria – inima României va avea premiera de la ora 18:00. Documentarul va fi prezentat prin cuvintele îndrăgitei Regina Maria, iar întregul şir de evenimente este în naraţiunea lui Marcel Iureş. Majestatea sa Margareta, Custodele Coroanei Române, şi istoricul Neagu Djuvara.

De la ora 19:00, Andreea Esca va spune, pentru a 23-a oară, „Bună seara, România. Bună seara, Bucureşti” la Ştirile Pro TV, care vor avea o ediţie specială de ştiri dedicată românilor.

Vocea României va avea o edţie live, de la ora 20:30, iar de la 23:00, Pro TV pune la bătaie filmul românesc de comedie Două Lozuri, cu Mircea Banu, Dorian Boguta, Dragos Bucur, Elisa Călin, Nora Cupcencu, Alexandru Papadopol şi Şerban Pavlu.

Program Pro TV 1 Decembrie 2018

  • 07:00 - Ştirile Pro TV (ediţie specială)
  • 13:00 - Concert Andra “Tradiţional”
  • 14:30 - Vorbeşte lumea (ediţie specială)
  • 16:00 - La Măruţă (ediţie specială)
  • 17:00 - Ce spun românii
  • 18:00 - Documentar: Maria, inima României
  • 19:00 - Ştirile Pro TV, Sport, Vremea
  • 20:30– Vocea Romaniei
  • 23:00 - Două lozuri
Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    Oh, stie cineva cind va fi difuzata reluarea documentarului "Maria, inima României"? Multumesc.
  • Radu Radu
    Vai... sunt un protevist înrait ...alt post nu mai stiu decat Pro tv ....24 din 24 de ore numai pe Pro tv100 ...cea mai tare televiziune din lumeeeeeee
  • Radu Radu
    super program la Pro tv ...ah daca nu ar fi si asa zisa competitie sportiva Exatlon as ramane numa pe Pro tv.... La multi ani ProTv nu degeaba esti lider de ani si ani si vei fi daca ramai asa ,bavooo
  • Te uiti si castigi Te uiti si castigi
    Speram ca documentarul nu cuprinde si scene explicite ale faptelor de ,,vitejie,, savarsite de regina maria la COTOFENESTI. Oare cat a platit tara pt ascunderea fotogramelor? Cu asa stramosi sa te tot mandresti ca biciclistul nicolae al Romaniei care a transformat campania caravana bicicletelor in casa de toleranta cu urmari de care se mira si el ca au fost facute publice.
  • F F
    Felicitări paginademedia ca ați început sa luați masuri.

    Va fi interesant de văzut audientele pentru o zi de weekend atât de diferita. Nu cred ca se merita programe speciale. Lumea nu se va uita mai mult la tv intr-o zi de sâmbătă. Probabil Protv insista pe 1 decembrie pentru ca iar nu vor avea program de revelion.
  • D D
    "Razvan Putina", programul acesta fata de "Antena 1" de 1 decembrie e mult mai bun... Uite ce da postul tau favorit in ziua respectiva: https://www.paginademedia.ro/2018/11/antena-1-decembrie-2018

    "De 1 decembrie, Observator va transmite în direct, de la ora 10:00, parada militară. De la ora 12:00, Antena 1 difuzează filmul Paddington. Ora 14:00 aduce reluarea filmului Albă ca Zăpada. La ora 20:00, emisiunea de divertisment Te cunosc de undeva"
    Desene animate de 1 decembrie ? Si reluari ?
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Ce program de *** au astia,vai de capul lor!

Trimite un comentariu

sus