Skip to main content

VIDEO. Rareş Bogdan ameninţă în direct cu demisia dacă Oreste şi Oana Stănciulescu nu mai sunt primiţi la Realitatea

 
VIDEO. Rareş Bogdan ameninţă în direct cu demisia dacă Oreste şi Oana Stănciulescu nu mai sunt primiţi la Realitatea

Circ în direct la TV. Realizatorul Rareş Bogdan a anunţat în timpul ediţiei sale de marţi seara, că va demisiona de la Realitatea TV, întrucât Oreste şi Oana Stănciulescu, invitaţi „tradiţinali”, au fost interzişi.

Publicitate

„Fac un anunţ extrem de important: în cazul în care Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu vor fi primiţi în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edi Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie”, a spus direct Rareş Bogdan, citat de G4media.

„Iubesc Realitatea TV şi vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia şi se întorc Oreste şi Oana Stănciulescu, oameni – stindard ai luptei împotriva ciumei roşii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realităţii TV. Nu ştiu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproşez domnului Cozmin Guşă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acţiune. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condiţiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu ştie ce vrea, sunt simple”, a mai spus Rareş Bogdan.

Pe de altă parte Oreste a postat aseară, pe Facebook, un mesaj prin care anunţat că:

„Astăzi, cu un minut înainte sa intru in platoul Jocuri de putere, am fost interzis la Realitatea...”

Ulterior, Rareş Bogdan a pus şi clipul video cu discursul său, pe pagina de Facebook:

Cozmin Guşă a confirmat pentru HotNews.ro excluderea de pe post a lui Oreste Teodorescu:

Directorul Edward Pastia a luat în cazul lui Oreste şi al Oanei Stănciulescu o decizie cu care sunt de acord, ţinând cont de faptul că se folosea numele Realităţii în diverse discuţii sau tranzacţii, fără ca cei doi să fie angajaţi… Legat de Rareş, el mai are ieşiri ca cea din seara asta, oricum a fost total nepotrivit ce a făcut el pe post şi o să am o discuţie dură cu el mâine, că nu poate să pună sub semnul întrebării munca atâtor oameni. El e moderator, cel mai de succes de la Realitatea, pe care l-am crescut în ultimii ani şi l-am ajutat şi i-am dat independenţă editorială, pe care a şi recunoscut-o. Dar în niciun caz nu are cum să vorbească aşa despre directorul postului, pe care îl susţin în continuare”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Hagianu Sorin Hagianu
    Buna ziua domnule Rares. Va rog din suflet ca, după ce-si va termina domnul Gusa campania sa va mulțumească pentru anii in care ati reusit sa faceti rating-ul pe care tocmai s-a cățărat dansul, sa va reluati emisiunea si sa nu mai permiteți asemenea manipulări grosolane. Drumul spre IAD este pavat cu intenții bune. Sa va lase sa va faceti cum stiti mai bine meseria de jurnalist. Sper sa va vad cat mai curand la JOCURI DE PUTERE. REALITATEA e prea săracă fara prestația dumneavoastră.
  • Sorin Hagianu Sorin Hagianu
    Buna ziua domnule Rares. Va rog din suflet ca, după ce-si va termina domnul Gusa campania sa va mulțumească pentru anii in care ati reusit sa faceti rating-ul pe care tocmai s-a cățărat dansul, sa va reluati emisiunea si sa nu mai permiteți asemenea manipulări grosolane. Drumul spre IAD este pavat cu intenții bune. Sa va lase sa va faceti cum stiti mai bine meseria de jurnalist. Sper sa va vad cat mai curand la JOCURI DE PUTERE. REALITATEA e prea săracă fara prestația dumneavoastră.
  • mile mile
    *** suna mai bine? Sau crap?
  • mile mile
    E vorba de *** ***. De ce ma cenzurati nebunilor?
  • mile mile
    Si cu cata foame venise oreste la realitatea. Cum i se scurgeau ochii la farfuria cu *** pe care urma sa o primeasca! Saracu....saliveaza si acum. Unde mai poate el manca in voie? *** bun ca acolo nu mai gaseste el curand.
  • Vali Vali
    Deci pana la comentariul meu doar slugile antenele si cei cu minți înguste au scris aici?invidios pe succesul adevărului de la realitatea tv in detrimentul trompetelor de la antene
  • Miu Miu Miu Miu
    Primul lucru deștept făcut de Gușă!Dar sperăm să plece și el,și Pastia și Rareș Bogdan!Va fi perfect atunci!
  • Godru Godru
    E o dragoste intre ei la mijloc asta ca sa speculez chestii de cancan
  • Varanu' Varanu'
    1. Nu-i nicio paguba daca nu mai apare pe sticla Rares Bogdan, este unul dintre personajele toxice care au distrus increderea in mass-media romaneasca, alaturi de Gusa, Gadea, Badea, Ciutacu, Hoandra, Ursu etc.
    2. Pe partea de insolventa, cei de la Antene si RTV ar trebui sa se abtina. PSD le-a oferit in ultima vreme o gramada de contracte prin care mulg foarte multi bani publici sub diferite forme (consultanta, promovare media etc), spre deosebire de celelalte posturi TV. In plus, insolventa este o cale legala la care au apelat mii de alte firme, intre care si TelDrum sau ferma de porci a lui Dragnea. Alea de ce nu-s criticate la A3 sau RTV pentru ca nu-si platesc datoriile la stat?
    3. Faza cu "securistii" de la Realitatea e cea mai tare, atunci cand ai patron un securist dovedit (Voiculescu) sau unul precum Ghitza :-)
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Nici o pierdere, Oreste cel putin n-are ce cauta frate in viata publica dar in tara asta oricine poate sa ajunge orice si oriunde (daca Felix Rache e in guvernul Romaniei ce mai vreti?) si a demonstrat numai combinatii pe unde s-a dus. Ganditi-va ca n-are meserie nu face nimic nu produce nimic si poate ca se vedea ministru sau ceva important in guvernul partidului Realitatea :D E plina presa de nimeni la costum si pretiosi. Limbaj licentios? Neaaa...e adevaru bre :)
  • johhny bravo johhny bravo
    Cea mai buna emisiune din Romania... hai ma Oreste, ce naiba, ai gasit si tu niste canabis prin vama? :D
  • Actori fara talent Actori fara talent
    cred ca este o inscenare sa mai atraga atentia asupra lor. Sa isi plateasca datoriile inante de toate. Nu poti sa ai pretentii de la statul roman atata timp cat tu nu contribui cu nimic de multi-multi ani.
  • Liviu Frate Liviu Frate
    @ Liviu Sora: De ce continua realitatea in insolventa de atata timp? Pentru ca Gusa reprezinta interesele unei factiuni din servicii orientate spre rasarit via Vizer, cap de linie Putin. Sub falsul nationalism baietii aia contribuie si mai mult la haosul din societate, ajutand practic acea parte din PSD sa isi atinga scopurile orientale.
  • iRealitatea TV iRealitatea TV
    Dar cand Rares Bogdan il facea securist, sie-ist si altele pe Tolontan la Jocuri de Putere cum era? Nu ii impusese Gusa ce sa zica? Banuiesc ca nu din proprie initiativa mintea in direct la Realitatea ci pentru ca pe Gusa il deranjase articolele din culisele judo-ului romanesc, acesta fiind presedintele Federatiei Romane de Judo. Atunci de ce nu a zis in direct ca i se impune editorial ce sa zica? Mare luptator si Rares Bogdan asta!!! Din pacate Oreste a cam lua-o razna in ultima vreme, la fel ca Puric. Prea multa filosofie strica unei minti insuficient de incapatoare pentru comprexitatea stiintei.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Imi vine sa rad! Slugile, neplatitoare de taxe, au coloana...? Ma intreb de ce astia din statul roman le prelungesc suferinta dupa vesnica insolventa?

Trimite un comentariu

sus