Skip to main content

SHARED NEWS. O declaraţie a lui CTP, virală pe Facebook: „Inşii ăştia vor să scoată UE din România. Ei trăiesc în UE, noi nu”

 
SHARED NEWS. O declaraţie a lui CTP, virală pe Facebook: „Inşii ăştia vor să scoată UE din România. Ei trăiesc în UE, noi nu”

SHARED NEWS. Digi24 a dat cel mai distribuit articol de pe un site de ştiri, ieri, pe Facebook. Este vorba despre o intervenţie a jurnalistului Cristian Tudor Popescu cu privire la atitudinea politicienilor români, în urma raportului critic al autorităţilor de la Bruxelles.

Publicitate

„Aşa cum era de aşteptat, toţi aceşti înalţi responsabili din statul român au înjurat UE ca pe statul paralel, în termenii pe care-i folosesc la România pentru a insulta diverse instituţii, persoane, care nu le convin, care nu sunt cu ei.”

Jurnalistul a adăugat şi faptul că politicienii ar vrea să stopeze „debandada în care orice amărăştean din ţara asta are dreptul să se ducă la Bruxelles, la Paris, la Berlin, poate să plece să muncească, să călătorească, să-şi cumpere nişte lucruri.” Nu în ultimul rând, a mai spus că:

„Aceşti inşi n-o să poată să excludă formal România din Europa, dar pot scoate UE, Occidentul din România.”

Materialul a circulat intens pe Facebook, unde a strâns aproximativ 5.500 de distribuiri şi aprecieri, arată o monitorizare Facebrands. Următoarea ştire distribuită intens vine de pe Hotnews şi abordează un subiect legat de „modernizarea” Poştei Române.

„Poşta Română a anunţat astăzi că a achiziţionat 2.000 de imprimante laser şi consumabile aferente pentru o perioadă de şase luni şi că până la sfârşitul lunii ianuarie 2019, imprimantele matriceale din oficiile poştale vor fi înocuite cu unele noi.”

Textul de pe Hotnews a adunat peste 1.500 de share-uri, iar alte ştiri din top au fost publicate de Ştirile Pro TV, Mediafax şi G4Media.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “CTP: Inşii ăştia vor să scoată UE din România. Ei trăiesc în UE, noi nu. Îl vedeţi înmormântat pe Tăriceanu la Străuleşti?”

- 5.471 like-uri & share-uri;

2. hotnews.ro, “Poşta Română anunţă că scapă de imprimantele vechi: În sfârşit, clienţii nu vor mai fi deranjaţi de sunetul enervant al imprimantelor matriceale, care va deveni istorie”, de Adrian Vasilache

- 1.475 like-uri & share-uri;

3. stirileprotv.ro, “Diplome pe bandă rulantă pentru asistenţi medicali români care NU au fost prezenţi la cursuri”

- 1.259 like-uri & share-uri;

4. mediafax.ro, “DIICOT anchetează finanţarea #Rezist. Sunt vizate tranzacţii cu monede virtuale în valoare de 15 milioane de dolari”

- 1.226 like-uri & share-uri;

5. g4media.ro, “Dăncilă susţine că libertatea presei primeşte ”atenţie sporită” de la Guvern, după atacurile la Rise Project şi legea care limitează libertatea ONG-urilor”

- 405 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gheorghe Pop de Basesti Gheorghe Pop de Basesti
    @Ion Delaoprisan Sper sa mori de oftica ca am eu drept de vot (cacofonia e perfecta fiind vorba despre tine)
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    @ Gh Pop de Basesti: Pacat ca si tu ai drept de vot.
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    @ moldoveanului DelaVaslui: In cazul in care nu ti-ai dat seama, si acum avem o oportunitate fantastica prin deschiderea si fondurile alocate Romaniei de catre UE, iar Rusia e tot la pamant. Doar ca acum nu avem liderii potriviti care sa foloseasca momentul pentru dezvoltarea tarii si apropierea de occident, iar Rusia dezbina cum poate.
  • Gheorghe Pop de Basesti Gheorghe Pop de Basesti
    Cu "ajutorul" UE, PSD o sa castige iar alegerile.Prosti or fi pesedeii sa nu joace la rupere in favoarea lor ce s-a intamplat. Multumim, UE, iar ne-ai bagat mortu' in casa!!!
  • Ion DelaVaslui Ion DelaVaslui
    Statu ala paralel de atunci nu mai avea chef de razboi si de alte tratative. Asa ca fiecare a facut ce a vrut. Si cum Romania a fost de partea castigatorilor am facut ce am vrut. Ai uitat de Rusia care era in plina revolutie si n-a interesat-o ce se intampla aici. In partea asta a europei nu mai era nimeni care sa ridice arma. Au fost niste vremuri pe care n-o sa le mai intalnim.
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    Si CTP a mai zis un lucru important: Statul Paralel ne-a facut unirea Tarilor Romane, de aceea azi putem sa numim Moldova, Tara Romaneasca si Transilvania Romania. Statul paralel fiind: Franta, Marea Britanie, Germania, deci Uniunea Europeana.

Trimite un comentariu

sus