Skip to main content

#TeleormanLeaks. „Valiza” descoperită de Rise Project a acaparat Facebook-ul. Mii de like-uri şi share-uri pentru dezvăluirile despre Tel Drum

 
Foto | Rise Project
Foto | Rise Project

SHARED NEWS. Dezvăluirile făcute de echipa de jurnalişti de la Rise Project au făcut înconjurul internetului şi al Facebook-ului. Site-urile de ştiri au preluat informaţiile din „valiză”.

Publicitate

Textele de pe Biziday, Adevărul, Hotnews sau Ştirile Pro TV au acaparat rapid Facebook-ul, unde au strâns mii de like-uri şi distribuiri.

Cel mai popular material al ultimelor zile vine de pe Biziday. Materialul a fost publicat la scurt timp după ce Rise Project a anunţat că: „A intrat în posesia a mii de documente din interiorul firmei Tel Drum.”

Adevărul a dat două materiale virale, unul despre Patriarhul Daniel şi legăturile acestuia cu fost Securitate şi altul despre #TeleormanLeaks

De asemenea, Hotnews a scris despre conţinutul valizei care a ajuns în posesia Rise Project:

„Între aceste documente figurează un borderou de plăţi potrivit căruia Gil Vasile, soţul şefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi încasat de la Tel Drum 15.200 de lei.”

Reacţia lui Liviu Dragnea la cele anunţate de Rise Project a fost notată de Ştirile Pro TV. Materialul despre cele două valize aduse în Parlament de Dragnea a fost în topul celor mai distribuite ştiri pe Facebook.

Textul de pe Biziday a adunat peste 6.000 de share-uri, cel de pe Adevărul pe subiectul „valiza” a avut peste 1.000 de share-uri, iar cel de la Hotenews aproximativ 1.300 de distribuiri.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. biziday.ro, „Rise Project susţine că a intrat în posesia a mii de documente din interiorul firmei Tel Drum.”

- 5.935 likes & shares;

2. adevarul.ro, „Documentul care atestă că Patriarhul Daniel a avut legături cu fosta Securitate. Dosarul lui a fost distrus în zilele de 22-23 decembrie 1989”, de Mariana Iancu şi Călin Gavrilaş

- 2.209 likes & shares;

3. adevarul.ro, “#TeleormanLeaks. Secretele din valiza Tel Drum. Ce tranzacţii fac pensionarii din Teleorman”, de Raluca Stepanov

- 1.102 likes & shares;

4. hotnews.ro, „#TeleormanLeaks Rise Project a publicat primul articol din ”documentele din valiză” / Soţul şefei CSM ar fi încasat 15.000 de lei de la TelDrum”

- 1.346 likes & shares;

5. stirileprotv.ro, „Scandalul Tel Drum. Liviu Dragnea a prezentat jurnaliştilor două valize cu dosare şi gogoşi”

- 1.074 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus