Skip to main content

Viaţa bate vlogul. Pro TV Plus lansează un reality show cu vloggeri online. Câştigătorul Românii au talent din acest an, printre vloggeri

 
Viaţa bate vlogul. Pro TV Plus lansează un reality show cu vloggeri online. Câştigătorul Românii au talent din acest an, printre vloggeri

Viaţa bate...vlogul la Pro TV. Platforma online Pro TV Plus intră şi mai mult pe zona de conţinut propriu, cu un reality-show cu vlogeri, despre care Pro TV spune că abordează subiecte grele, care reprezintă probleme reale şi frecvente în societatea contemporană: bullying, alcoolism, violenţă, consum de droguri, sexualitate şi multe altele.

Publicitate

Cei opt vloggeri sunt Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu. De altfel, Emil Rengle, câştigătorul din acest an de la Românii au talent, este şi moderator al seriei.

Emil Rengle:

„Comunicarea este cheia succesului. De ce? Pentru că a comunica înseamnă, implicit, a te comunica. Pe tine. Aşa cum eşti. Să vorbeşti despre tine, fără bariere, făra inhibiţii şi fără frici te călăuzeşte pe un drum de autocunoaştere care nu este întotdeauna drumul cel mai plăcut. Asta s-a întâmplat şi cu invitaţii mei în Viaţa bate vlogul: şi-au deschis sufletele, am vorbit despre probleme reale ale tinerilor din şcolile noastre şi de pe internet. Adică lucruri prin care trecem noi şi toţi prietenii noştri în fiecare zi. Am comunicat, iar prin comunicare am găsit soluţii.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Scarbos Scarbos
    Unde i invata pe astea in cluburile alea rotary? să daca asfel de experimente, ***
    Ce idei proaste are sârbu suge de la vlogari. Rusine să le fie. Nici nu m-as uita la ei. #televiziunea_moare
  • F F
    @ iuli : știi tu ce a făcut cu banii ? Majoritatea oamenilor de aici au bani destul de frumoși pentru vârsta lor. Faptul ca pro i-a atras este datorita proiectului și brandului.
  • Iuli Iuli
    Degeaba a castigat Romanii au talent daca a cheltuit toti banii in club si pe droguri.

Trimite un comentariu

sus