Skip to main content

„Bravo, ai stil” se întoarce la Kanal D fără Iulia Albu

 
„Bravo, ai stil” se întoarce la Kanal D fără Iulia Albu

Kanal D anunță debutul celui de-al cincilea sezon al emisiunii Bravo, ai stil. Prima ediție este programată pe 31 decembrie de la ora 20.00, postul nu a detaliat însă în ce zile va fi difuzat în continuare reality-show-ul.

Publicitate

În plus, show-ul revine cu un jurat în minus. Dispare Iulia Albu, dar rămân Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu. 

Ilinca Vandici:

„Sunt foarte nerabdatoare sa revenim in fata telespectatorilor cu o emisiune atat de iubita, care a schimbat, inca de la lansare, viata celor care apreciaza estetica vestimentara, modul in care este purtata o tinuta si in care hainele vorbesc despre personalitatea noastra.

Ma bucur ca <Bravo, ai stil!> a devenit un adevarat ghid pentru cei de acasa, si pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu buna credinta si pasiune, de membrii juriului <Bravo, ai stil!>! Incepe un nou sezon, o noua calatoriei pentru acele tinere care isi doresc sa demonstreze ca sunt creative, talentate si ca merita marele premiu de 100. 000 de lei si titlul de <Cea mai stilata femeie din Romania>! Le doresc succes concurentelor si abia astept sa ne cunoastem din ce in ce mai bine pe platourile de filmare."

Noutăți în format

Noul sezon al show-ului vine cu o serie de noutăți. Orice ținută poate fi schimbată, iar concurentele vor putea să apeleze la Retouch Studio. În plus, Cristina Mihaela, fostă concurentă a show-ului, va apărea din nou în emisiune.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu