Skip to main content

„Bravo, ai stil” se întoarce la Kanal D fără Iulia Albu

 
„Bravo, ai stil” se întoarce la Kanal D fără Iulia Albu

Kanal D anunţă debutul celui de-al cincilea sezon al emisiunii Bravo, ai stil. Prima ediţie este programată pe 31 decembrie de la ora 20.00, postul nu a detaliat însă în ce zile va fi difuzat în continuare reality-show-ul.

Publicitate

În plus, show-ul revine cu un jurat în minus. Dispare Iulia Albu, dar rămân Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu.

Ilinca Vandici:

„Sunt foarte nerabdatoare sa revenim in fata telespectatorilor cu o emisiune atat de iubita, care a schimbat, inca de la lansare, viata celor care apreciaza estetica vestimentara, modul in care este purtata o tinuta si in care hainele vorbesc despre personalitatea noastra.

Ma bucur ca <Bravo, ai stil!> a devenit un adevarat ghid pentru cei de acasa, si pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu buna credinta si pasiune, de membrii juriului <Bravo, ai stil!>! Incepe un nou sezon, o noua calatoriei pentru acele tinere care isi doresc sa demonstreze ca sunt creative, talentate si ca merita marele premiu de 100. 000 de lei si titlul de <Cea mai stilata femeie din Romania>! Le doresc succes concurentelor si abia astept sa ne cunoastem din ce in ce mai bine pe platourile de filmare."

Noutăţi în format

Noul sezon al show-ului vine cu o serie de noutăţi. Orice ţinută poate fi schimbată, iar concurentele vor putea să apeleze la Retouch Studio. În plus, Cristina Mihaela, fostă concurentă a show-ului, va apărea din nou în emisiune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @Lili Sarbu, degeaba se uita mulți la TV in seara de Revelion. Majoritatea se uita la Antena și mulți alții lasă TV pornit de decor.
 • Normal ca revine Bravo ai stil ca doar Se termina Exatlon si Doamna Ilinca ce făcea rămânea fără pita no cam asa merg treburile
 • Iulia Albu avea comentariile cele mai pertinente, presărate pe alocuri cu un ușor sarcasm care probabil ca deranja, mai ales pe concurentele mai puțin dotate la mansardă...așteptăm un come back :)
 • fără Iulia Albu emisiunea voastrăiască e ***!!!,
  lipsește acel ceva care dă scântei în emisiune,
  Iulia, cel mai bun şi onest jurat!!!,
  restul?!!!!,
  la fel ca Dragnea şi Dăncilă!!!
 • Iulia Albu e(ra) de-o rautate infinita in emisiune! Mai bine fara. Dar Silvia, castigatoarea a doua sezoane, de ce nu a fost cooptata? Ridica stacheta prea sus, e prea talentata pentru nivelul emisiunii?
 • Neinteresant doar pentru turci o emisiune pentru femei ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, si pentru turcul de Iuli auzi la ei in ajunul revelionului
 • Ba da....sunt multi care se uita la televizor în noaptea de revelion...
 • Iulia Albu era sarea si piperul show-ului. Noul juriu era lipsit de consistenta de la ultimul sezon.
  Proaste alegeri, Kanal D!
 • Pe Iulia Albu am văzut-o la Pro TV
  Proastă decizie de a baga premiera în seara Revelionului. Nimeni nu o să se uite.

Trimite un comentariu

sus