Skip to main content

"Michael Jackson" a câştigat Vocea României. Smiley dă a doua oară consecutiv câştigătorul

 
"Michael Jackson" a câştigat Vocea României. Smiley dă a doua oară consecutiv câştigătorul

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. Echipa Smiley a dat a doua oară consecutiv câştigătorul show-ului Vocea României.

Publicitate

Bogdan Ioan - "Michael Jackson" de România - a câştigat marele premiu Vocea României şi un cec de 100.000 de euro.

Este a doua oară consecutiv când Smiley dă câştigătorul şi a treia oară în istoria show-ului când echipa lui câştigă trofeul. Smiley a câştigat cu Ştefan Stan (în 2011, la primul sezon) şi cu Ana Munteanu (la ediţia de anul trecut).

Câştigătorul a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor, la audiţii, după doar primele acorduri, cu piesa Earth Song, a lui Michael Jackson.

Performanţa lui a devenit cel mai vizionat moment de la Vocea României din istoria show-ului. Doar pe contul de youtube al Vocii are aproape zece milioane de afişări.

Finaliştii ediţiei 2018 şi clasamentul:

  • Mădălina Coca (echipa Andra) - Locul 4
  • Alma Boiangiu (din echipa lui Tudor Chirilă) - Locul 3
  • Dora Gaitanovici (echipa Irina Rimes) - Locul 2
  • Bogdan Ioan (echipa Smiley) - Locul 1

Cine este Bogdan Ioan (via Viva.ro):

Bogdan are 28 de ani şi este din Constanţa. însă a studiat Ahitectura la Iaşi.

Până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanţă şi chiar a fost printre cei mai buni din ţară.

A renunţat, însă, pentru a merge mai departe cu arhitectura. Tatăl lui lucrează în domeniul construcţiilor, ca inginer, şi l-a sfătuit să facă arhitectură, iar el i-a urmat sfatul.

Este un fan înfocat al lui Michael Jackson. În urmă cu mulţi ani a început să copieze mişcările megastrului, apoi a avut ambiţia de a cânta ca Michael. Apoi s-a apucat să ia şi câteva ore de canto.

La Iaşi a fost descoperit de către băieţii de la Opis Band, care i-au propus să între la ei în trupă. Membrii trupei l-au învăţat să cânte corect. Împreună cu aceştia a făcut un spectacol tribut Michael Jackson, a scris Viva.ro. L-au organizat de două ori, întrucât a avut succes mare în Iaşi.

Istoricul câştigătorilor de la Vocea României:

  • În 2011, la prima ediţie a show-ului de la Pro TV, marele premiu a fost atras de Ştefan Stan, concurent în echipa lui Smiley.
  • În 2012, Horia Brenciu, pe atunci jurat în cadrul show-ului, a dat matele câştigător: Julie Mayaya.
  • În 2013, al doilea an în care Brenciu a dat marele câştigător: pe Mihai Chiţu.
  • În 2014, după ce Brenciu a părăsit show-ul şi a fost înlocuit de Tudor Chirilă, Vocea României a fost Tiberiu Albu (din echipa Chirilă).
  • În 2015, a fost tot al lui Chirilă. Vocea României a fost una deja afirmată: Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact.
  • În 2016, Chirilă a dat cel de-al treilea a câştigător: pe Teodora Buciu
  • În 2017, Smiley întrerupe "seria Chirilă". Vocea României a fost câştigată de Ana Munteanu. Meriam Jane, din echipa lui Tudor Chirilă, a fost pe locul al doilea.

VIDEO. Audiţia lui Bogdan Ioan, cea mai vizionată pe Youtube din istoria audiţiilor Vocea României:

GALERIE FOTO. Ultimele momente ale finalei Vocea României 2018

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D D
    Bravo lui. Oricum, din cei 4 finalisti el e singurul care nu a cochetat cu muzica (nu a participat la concursuri, nu canta intr-o formatie, nu a luat lectii de canto). Are alta profesie, de arhitect.
  • anonim anonim
    dora gaitanovici! trebuia sa castige! dar asta este! ideea este! ca aceste concursuri sunt pentru a promova tinerele talente! dar vad ca tot astia de
    20 30 40 de ani sunt incurajati mai mult sa castige! in loc sa se promoveze talente ca laura bretan sau chiar dora gaitanovici! mda vocea romaniei se transforma in x factor! si acolo se promoveaza toate scursurile! toti semidoctii! toti ***! toate tampitele! etc deci emisiunile astea de promovare a talentelor sunt degeaba!
  • F F
    Nici nu a câștigat bine omul premiul ca au apărut carcotasii. Nu am mai urmărit emisiunea, dar este clar ca a meritat premiul. Momentul lui a fost inclus și intr-un top the voice oficial la nivel mondial. Așa ca felicitări.
  • Allex Allex
    Totusi de ce au renuntat la voice over inainte de fiecare moment?
  • Iuli Iuli
    Se stia cu saptamanile ca el o sa castige :)

Trimite un comentariu

sus