Skip to main content

"Michael Jackson" a câștigat Vocea României. Smiley dă a doua oară consecutiv câștigătorul

 
"Michael Jackson" a câștigat Vocea României. Smiley dă a doua oară consecutiv câștigătorul

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. Echipa Smiley a dat a doua oară consecutiv câștigătorul show-ului Vocea României.

Publicitate

Bogdan Ioan - "Michael Jackson" de România - a câștigat marele premiu Vocea României și un cec de 100.000 de euro.

Este a doua oară consecutiv când Smiley dă câștigătorul și a treia oară în istoria show-ului când echipa lui câștigă trofeul. Smiley a câștigat cu Ștefan Stan (în 2011, la primul sezon) și cu Ana Munteanu (la ediția de anul trecut).

Câștigătorul a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor, la audiții, după doar primele acorduri, cu piesa Earth Song, a lui Michael Jackson.

Performanța lui a devenit cel mai vizionat moment de la Vocea României din istoria show-ului. Doar pe contul de youtube al Vocii are aproape zece milioane de afișări. 

Finaliștii ediției 2018 și clasamentul: 

 • Mădălina Coca (echipa Andra) - Locul  
 • Alma Boiangiu (din echipa lui Tudor Chirilă) - Locul 3
 • Dora Gaitanovici (echipa Irina Rimes) - Locul 2
 • Bogdan Ioan (echipa Smiley) - Locul 1

Cine este Bogdan Ioan (via Viva.ro):

Bogdan are 28 de ani și este din Constanța. însă a studiat Ahitectura la Iași.

Până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanță și chiar a fost printre cei mai buni din țară.

A renunțat, însă, pentru a merge mai departe cu arhitectura. Tatăl lui lucrează în domeniul construcțiilor, ca inginer, și l-a sfătuit să facă arhitectură, iar el i-a urmat sfatul.

Este un fan înfocat al lui Michael Jackson. În urmă cu mulți ani a început să copieze mișcările megastrului, apoi a avut ambiția de a cânta ca Michael. Apoi s-a apucat să ia și câteva ore de canto.

La Iași a fost descoperit de către băieții de la Opis Band, care i-au propus să între la ei în trupă. Membrii trupei l-au învățat să cânte corect. Împreună cu aceștia a făcut un spectacol tribut Michael Jackson, a scris Viva.ro. L-au organizat de două ori, întrucât a avut succes mare în Iași.

Istoricul câștigătorilor de la Vocea României:

 • În 2011, la prima ediție a show-ului de la Pro TV, marele premiu a fost atras de Ștefan Stan, concurent în echipa lui Smiley.
 • În 2012, Horia Brenciu, pe atunci jurat în cadrul show-ului, a dat matele câștigător: Julie Mayaya.
 • În 2013, al doilea an în care Brenciu a dat marele câștigător: pe Mihai Chițu.
 • În 2014, după ce Brenciu a părăsit show-ul și a fost înlocuit de Tudor Chirilă, Vocea României a fost Tiberiu Albu (din echipa Chirilă).
 • În 2015, a fost tot al lui Chirilă. Vocea României a fost una deja afirmată: Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact.
 • În 2016, Chirilă a dat cel de-al treilea a câștigător: pe Teodora Buciu
 • În 2017, Smiley întrerupe "seria Chirilă". Vocea României a fost câștigată de Ana Munteanu. Meriam Jane, din echipa lui Tudor Chirilă, a fost pe locul al doilea.

VIDEO. Audiția lui Bogdan Ioan, cea mai vizionată pe Youtube din istoria audițiilor Vocea României:

GALERIE FOTO. Ultimele momente ale finalei Vocea României 2018

Citește și: 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Bravo lui. Oricum, din cei 4 finalisti el e singurul care nu a cochetat cu muzica (nu a participat la concursuri, nu canta intr-o formatie, nu a luat lectii de canto). Are alta profesie, de arhitect.
 • dora gaitanovici! trebuia sa castige! dar asta este! ideea este! ca aceste concursuri sunt pentru a promova tinerele talente! dar vad ca tot astia de
  20 30 40 de ani sunt incurajati mai mult sa castige! in loc sa se promoveze talente ca laura bretan sau chiar dora gaitanovici! mda vocea romaniei se transforma in x factor! si acolo se promoveaza toate scursurile! toti semidoctii! toti ***! toate tampitele! etc deci emisiunile astea de promovare a talentelor sunt degeaba!
 • Nici nu a câștigat bine omul premiul ca au apărut carcotasii. Nu am mai urmărit emisiunea, dar este clar ca a meritat premiul. Momentul lui a fost inclus și intr-un top the voice oficial la nivel mondial. Așa ca felicitări.

Trimite un comentariu