Skip to main content

CNA, prima ședință în noua formulă. Are un nou vicepreședinte interimar

 
CNA, prima ședință în noua formulă. Are un nou vicepreședinte interimar
CNA

Consiliul Național al Audiovizualului s-a reunit astăzi în ședință pentru prima dată cu noii membri, dar și în formulă completă, de 11. 

Publicitate

Tot astăzi, forul audiovizual și-a ales prin vot un nou vicepreședinte interimar, până vor fi organizate alegerile pentru un nou președinte de Consiliu.

Este vorba de Monica Gubernat, membru în CNA din 2012, care începe în această lună un nou mandat de șase ani. Până acum, ședințele erau conduse, tot din funcția de vicepreședinte interimar de Răsvan Popescu.

Amintim că în luna decembrie șase dintre cei 11 membri ai CNA au ajuns la final de mandat: Laura Georgescu, președintele CNA, numită în funcție de Guvernul Ponta, Răsvan Popescu, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Orsolya Borsos și Florin Gabrea. Un al șaptelea loc, ocupat de Valentin Jucan, era vacant încă de la începutul acestui an.  

Forul audiovizual este format în prezent din Răsvan Popescu, Monica Gubernat, Orsolya Borsos (numiți membri titulari pentru încă șase ani), Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu și Radu Călin Cristea, căror li se alătură nume noi: Ramona Elena Sorescu, numită de PSD din partea Camerei Deputaților, Nicolae Sorescu Bălașa (PSD), Alexandru Kocsis Cristea (PNL) din partea Senatului și Cristina Ancuța Pocora, din partea Președinției. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu