Skip to main content

CNA, prima şedinţă în noua formulă. Are un nou vicepreşedinte interimar

 
CNA
CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului s-a reunit astăzi în şedinţă pentru prima dată cu noii membri, dar şi în formulă completă, de 11.

Publicitate

Tot astăzi, forul audiovizual şi-a ales prin vot un nou vicepreşedinte interimar, până vor fi organizate alegerile pentru un nou preşedinte de Consiliu.

Este vorba de Monica Gubernat, membru în CNA din 2012, care începe în această lună un nou mandat de şase ani. Până acum, şedinţele erau conduse, tot din funcţia de vicepreşedinte interimar de Răsvan Popescu.

Amintim că în luna decembrie şase dintre cei 11 membri ai CNA au ajuns la final de mandat: Laura Georgescu, preşedintele CNA, numită în funcţie de Guvernul Ponta, Răsvan Popescu, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Orsolya Borsos şi Florin Gabrea. Un al şaptelea loc, ocupat de Valentin Jucan, era vacant încă de la începutul acestui an.

Forul audiovizual este format în prezent din Răsvan Popescu, Monica Gubernat, Orsolya Borsos (numiţi membri titulari pentru încă şase ani), Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu şi Radu Călin Cristea, căror li se alătură nume noi: Ramona Elena Sorescu, numită de PSD din partea Camerei Deputaţilor, Nicolae Sorescu Bălaşa (PSD), Alexandru Kocsis Cristea (PNL) din partea Senatului şi Cristina Ancuţa Pocora, din partea Preşedinţiei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cleo cleo
    dece nu se dubleaza filmele straine si documentarele straine in limba romana
  • Obi Obi
    Monica Gubernat, viitorul presedinte al CNA...eu asa cred...

Trimite un comentariu

sus