Skip to main content

VIDEO. Paramount Channel, două filme de ziua lui Brad Pitt: Domnul şi doamna Smith, unul dintre ele

 
VIDEO. Paramount Channel, două filme de ziua lui Brad Pitt: Domnul şi doamna Smith, unul dintre ele

Paramount Channel îl aniversează pe Brad Pitt - care împlineşte astăzi 55 de ani - cu două filme în care actorul are rolul principal. Postul televiziune difuzează astăzi, de la ora 20:30, două producţii de la începutul anilor 2000:

Publicitate
  • De la ora 20:30 - „Domnul şi doamna Smith” (2005), în regia lui Doug Liman.

Acesta pune povestea unui cuplu cu o viaţă de familie plictisitoare, care ajung la un consilier marital deoarece viaţa lor sentimentală intrase într-un impas. Ei descoperă pe parcurs că niciunul nu este din punct de vedere profesional ceea ce pare a fi.

  • De la ora 23:00 - „Mexicanul” (2001), în regia lui Gore Verbinski, spune povestea lui Jerry Welbach (Brad Pitt), care este pus în situaţia de a salva nu numai viaţa sa, ci şi pe cea a iubitei sale, Samantha Barzel (Julia Roberts).

Situaţia se iveşte în momentul în care este trimis în afara SUA de către şeful lui pentru a aduce un pistol valoros cunoscut sub denumirea de „Mexicanul”. Pentru rolul jucat de Brad Pitt au mai concurat Will Smith şi Johnny Depp.

Brad Pitt mai este cunoscut şi pentru rolurile din Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button, Inglourious Basterds sau Meet Joe Black. De menţionat că Brad Pitt urmează să lanseze, în 2019, mai multe filme din postura de producător.

Mr. & Mrs. Smith - Trailer

The Mexican - Trailer

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus