Skip to main content

FOTO. Parada militară de 1 decembrie de pe toate televiziunile

 
FOTO. Parada militară de 1 decembrie de pe toate televiziunile

Parada militară de 1 Decembrie n-a lipsit nici în acest an de pe televiziunile româneşti. S-a văzut atât pe posturile de ştiri cât şi pe televiziune generaliste.

Publicitate

Amintim că TVR a fost producătorul oficial al evenimentului, iar restul televiziunilor au preluat semnal de la postul public. Parada s-a văzut la TVR, la Ştirile Pro TV, la Observatorul Antenei 1 şi la televiziunile de ştiri Antena 3, Romania TV, B1 TV, Digi24, Realitatea TV.

A fost o oră şi jumătate în care televiziunile au uitat de politică, cel puţin în mesajele de pe burtieră, şi s-au concentrat doar pe eveniment.

Cum a fost reflectată parada militară pe principalele televiziuni, în continuare, pe Paginademedia.ro.

GALERIE FOTO. Parada militară 1 Decembrie 2018

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • liviud liviud
    Parada militară de 1 Decembrie n-a lipsit nici în acest an de pe televiziunile românești. S-a văzut atât pe posturile de știri cât și pe televiziune generaliste.

    Doamne cat de idioate sunt cele doua fraze de mai sus.
  • Mile Mile
    Liviu,tu iesti Dragnea nu? Ca eu sunt Dancila.
  • Mile Mile
    Ce viatza trista am... Ma uit in dreapta la Top 24H, 7ZILE, 30ZILE, la ultimele comentarii. Vad doar Mile ca comenteaza; m-ati lasat singur de 1 Decembrie? Chear asa? V-ai de viatza mi-a. Au plecat toti postacii antenisti, pesedisti, protevisti, kanaldeisti, tevereisiti, primatevisti. A-m ramas singur de ziua romaniei? I-mi vine sa plang. V-a rog sa reveniti.
    Vara antena100 viatza e pustiu.
  • Mile Mile
    Liviu, tu esti dragnea
  • Liviu Sora Liviu Sora
    @Mile Spre deosebire de tine eu gandesc cu capul din dotare, tu gandesti cu mintea altora. Asa ca lasa vrajeala si termin-o cu prosteala cu hastag in fata. Jandarmeria ar trebui admirata pentru ajutorul oferit in clipe grele tuturor celor care au fost in nevoie. Ciudat este ca nimeni nu se agita la ce fac jandarmii acum in Franta sau ce au facut jandarmii pe vreme lui Basau. Tontii se agita numai cand jandarmii fac dreptate contra tradatorilor platiti cu "ieuro", daca intelegi si aici ce vreau sa zic. Totusi, ma indoiesc ca intelegi ceva.
  • Mile Mile
    Postacule nu mai scrie in numele meu
  • Mile Mile
    Ma-m uitat doar pe Antena30.a Fost frumos. Traiasca Jandarmeria Romana! Tot respectul!
  • Mile Mile
    Sora, și au făcut bine , nu merita nimic
  • Liviu Sora Liviu Sora
    *** #rezist au huiduit jandarmii. Bravo, ba! Sper ca data viitoare cand mai faceti proteste "spontane" sa va serveasca european, exact cum au facut-o jandarmii francezi. Ma intreb oare cat va mai accepta statul roman sa fie umilit de aceste *** si *** *** din ***!?

Trimite un comentariu

sus