Skip to main content

Netflix testează abonamente săptămânale în România. Care sunt preţurile şi ce spun reprezentanţii platformei

 
Netflix
Netflix

Platforma Netflix testează în mai multe ţări, printre care şi România, variante de plată săptămânală.

Publicitate

Recent, în secţiunea de abonare a platformei au apărut şi oferte pentru o perioadă mai scurtă de timp, de doar o săptămână.

Preţurile sunt de 2,49 de euro (varianta minim), 2,99 de euro (varianta standard) şi 3,49 de euro pentru premium.

Contactaţi de PaginadeSeriale.ro, reprezentanţii Netflix au explicat că platforma „testează variante de abonamente uşor diferite pentru a înţelege ce alegeri consideră membrii ca fiind utile”.

„Nu toţi utilizatorii vor vedea acest test şi există posibilitatea de a nu oferi niciodată elemente specifice incluse în test membrilor”, au explicat reprezentanţii Netflix, pentru PaginadeSeriale.ro.

Vezi cât costă abonamentul Netflix pe PaginadeSeriale

Reprezentanţii Netflix, pentru PaginadeSeriale.ro:

„Este un test pe care Netflix il face pentru a face experienţa mai plăcută şi accesibilă pentru oameni din întreaga lume. În acest caz, se testează variante de abonamente uşor diferite pentru a înţelege ce alegeri consideră membrii ca fiind utile.
Aceste teste teste variază de obicei ca durată. Nu toţi utilizatorii vor vedea acest test şi există posibilitatea de a nu oferi niciodată elemente specifice incluse în test membrilor.”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Luci Luci
    Mari nesimtiti astia de la Netflix. Mi-am facut abonament de 11.99 si dupa luna gratis m-au trecut automat pe saptamanal de 3.49 si nu puteam sa fac schimbarea pe alt abonament. l-am anulat si am facut altul, de pe alt card, acum pot schimba... niste ***.
  • Ioio Ioio
    Cea mai mare țeapa și înșelătorie inventata vreodată, ești "momit" cu "mii" de titluri dar 90% dintre ele nu au subtitrare in limba romana. Aceasta este publicitate înșelătoare, dar legea oricum in Romania doarme. Astăzi am decis sa le fac o reclamație la OPC ...îs curios ce mi se va răspunde.
  • Andrei Andrei
    Cu verificarile de abonamente imi este interzis Netfix desi am un abonament legal - ce politica e asta ?
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Nu-i rea ideea. Eu il platesc lunar, dar altii poate nu isi permit si vor sa vada ceva... exe Narcos - Mexic. Iti ei o saptamana, il vizionezi si cu asta basta. Poti repeta optiunea cand vrei sa vezi ceva.
  • bing bing
    romanul abia are bani de paine

Trimite un comentariu

sus