Skip to main content

La Pro TV, Crăciunul vine cu filme, un episod special Las Fierbinţi şi ediţii de „Ce spun Românii”

 
La Pro TV, Crăciunul vine cu filme, un episod special Las Fierbinţi şi ediţii de „Ce spun Românii”

La Pro TV, Crăciunul vine cu filme, „Ce spun românii” şi o ediţie specială de Las Fierbinţi. Goana după cadou, John Carter, Oglindă, oglinjoară şi Super party la birou sunt câteva titluri pe care postul din Pache Protopopescu le propune în perioada Crăciunului.

Publicitate

În ajunul Crăciunului, Pro TV difuzează un episod special al serialului Las Fierbinţi, în care Celentano, Firicel îl vor ajuta pe poliţistul Robi să aducă în casa lui Vasile un brad, prea mare pentru uşa casei primarului.

Vedeta serii de 25 decembrie este filmul Marvel Captain America: Civil War.

Luni, 24 decembrie

În Ajunul Crăciunului, Pro TV va difuza clasicul film Goana după cadou, cu Arnold Schwarzenegger, de la ora 10:30. La ora 12:30, îşi face loc Marele Uriaş Prietenos, un film în regia lui Steven Spielberg.

De la ora 15:00, se va relua filmul de sâmbătă seară, Singur Acasă 3. La ora 18:00, va difuza clasicul Ce spun românii, emisiune prezentată de Cabral.

De la ora 20:30, Pro TV se întoarce în Fierbinţi, pentru o ediţie specială de Crăciun a serialului Las Fierbinţi. Aventurile lui Firicel şi Celentano vor fi urmate de filmul John Carter, de la ora 22:30.

Marţi, 25 decembrie

În ziua de Crăciun, Pro TV mizează pe filme şi o ediţie de Ce spun românii?. De la ora 16:00, va fi difuzat filmul Oglindă, oglinjoară, cu Julia Roberts în rolul reginei.

Emisiunea prezentată de Cabral urmează de la ora 18:00, iar la ora 20:30, Pro TV pune la bătaie eroii Marvel, cu filmul Captain America: Civil War. La 23:30 va fi difuzată comedia de Crăciun Super party la birou.

A doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 20:30, este difuzat filmul Focus şi de la 22:45 un film de acţiune cu Liam Neeson, Urmărit în noapte.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Sora Liviu Sora
    Este Craciunul, oameni buni! Lasati parti-pris-urile si luati-va viata in serios! Iesiti din casa cu parintii, prietena, sotia... si bucurati-va de Craciun si de cei apropiati voua. S-ar putea sa fie ultimul Craciun impreuna! Lasati mizeria de zi cu zi in urma. Nu aveti nimic de castigat daca aruncati cu rahai in stanga sau in dreapta. Sarbatori fericite si un an nou mai bun cu mai multa intelepciune!
  • Danny m Danny m
    Asa este antena este mult mai proastă si fascistă a pușcăriașului voiculescu
  • bing bing
    program de apa de ploaie si anafura...
    ca asa face pro tv -ul face abuz de pozitie dominanta si mira daca ar fi si tot pe locul 1 ar fi in audiente
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Ho ***, sa ma *** în gura ta si în programul vostru mediocru!
  • mile mile
    apa de ploaie , cocalarii fierbinteni de cea mai joasa speta , maxim pt 10 clase
  • marian marian
    Mai disperatule intra in barlog , filmele de marti si miercuri nu sunt filme redifuzate , sunt filme noi la voi sunt redifuzate cel putin desenele si cred ca de sarbatori ar trebui sa te distrezi nu sa stai la televizor ,penibilule, iar muzica populara te uiti pe Etno , Razvani si Dani cei mai penibili prezentatori auzi fac sceneta cu Singur acasa si aceeasi manelisti si actori de doi bani iar la profit va iesi pro ,cu filme decat sa bagi banii in cele mai penibile emisiuni mai ales acces in,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Un pogram de *** cu filme reredifuzate!

Trimite un comentariu

sus