Skip to main content

Sărbătorile la Kanal D. Teo se vede și de Crăciun, și de Revelion. Bravo ai stil și filme românești, printre titlurile sfârșitului de an

 
Sărbătorile la Kanal D. Teo se vede și de Crăciun, și de Revelion. Bravo ai stil și filme românești, printre titlurile sfârșitului de an

Program de Crăciun și Revelion la Kanal D. Postul încheie anul 2018 cu ediții speciale de Bravo, ai stil!, Vrei să fii milionar? și filme românești și americane. Pentru noaptea de Revelion, postul a pregătit Teo Show Revelion.

Emisiuni speciale Kanal D

Publicitate

Crăciunul și Revelionul aduc programe speciale la Kanal D. Marți, 25 decembrie, în ziua de Crăciun, de la ora 20:00, Teo Trandafir va prezenta o ediție specială a emisiunii Vrei să fii milionar? la care concurenții vor fi copii.

În ajunul Anului Nou, Kanal D va difuza de la ora 20:00 prima ediție a noului sezon Bravo, ai stil. Prima ediție a emisiunii va fi una specială, în care vor fi dezvăluite cele 10 concurente. Sezonul vine, însă, cu modificări în componența juriului.

Iulia Albu a părăsit emisiunea Bravo, ai stil, iar la masa juriului rămân Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Teo se vede și în seara de Revelion. Pe 31 decembrie, de la ora 22:00, Kanal D difuzează Teo Show Revelion. În cadrul emisiunii, scenete devenite celebre, vor fi interpretate, cu umor, de vedetele stației.

„Brigada Diverse”, „Angajare de bonă”, „Să vă fac un bon”, sau „Proba de dactilografie” se vor enumera printre momentele puse în scenă de vedetele Kanal D.

Filme românești și producții americane la Kanal D

  • Sâmbătă, 22 decembrie, Kanal D va difuza primul episod din seria „Pistruiatul”, în regia lui Francisc Munteanu, începând cu ora 20.00. De la ora 21.30, Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică și Viorica Vodă se vor vedea în filmul „Filantropica”.
  • Duminică, 23 decembrie, Kanal D difuzează filmul „Pilot înnăscut”, cu John Pyper-Ferguson, Brando Eaton, Nicole Badaan și Sherry Stringfield.
  • Luni, 24 decembrie, începând cu ora 21.30 și marți, 25 decembrie, de la ora 22.00, Kanal D va difuza, în două părți, capodopera "Sfanta Familie („The Holy Family”), un film italian cu Ana Caterina Morariu, Alessando Gassman, Massimiliano Varrese, Brando Pacitto și Franco Nero.
  • Joi, 27 decembrie, începând cu ora 15.00, Margareta Paslaru, Dem Radulescu și Lulu Mihăescu aduc la Kanal D filmul Veronica. De la ora 23:00, postul va difuza thriller-ul Mesagerii 2: Sperietoarea de ciori.
  • Vineri, 28 decembrie, Kanal D mizează pe un alt film românesc, Mama, o ecranizare a povestirii Capra cu trei iezi de Ion Creangă.
  • Sambata, 29 decembrie, de la ora 20.00, filmul Pistruiatul va continua cu cea de-a doua parte, iar de la ora 22:00, filmul 13 păcate își face loc în grila de programe.
  • Al doilea film din seria Pilot înnăscut (Born to Race: Fast Track) va fi difuzat duminică, 30 decembrie, de la ora 20:00.
Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu