Skip to main content

Acces Direct fără frățiwear. Alex Velea a părăsit emisiunea-tabloid de pe Antena 1

 
Acces Direct fără frățiwear. Alex Velea a părăsit emisiunea-tabloid de pe Antena 1

Acces Direct a revenit în 2019 cu un prezentator în minus. Alex Velea, care se alăturase Acces Direct în calitate de coprezentator în august 2018, a părăsit emisiunea. 

Publicitate

Anunțul a fost făcut chiar la începutul ediției de astăzi, de Simona Gherghe.  

„După cum puteți vedea, sunt singură astăzi și așa voi fi și de acum încolo și chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea și noul sezon, să-i mulțumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat.

Alex știți cu toții că are o carieră de mare succes în muzică și cred că e destul de dificil să fii foarte bun acolo și să vii și la un program zilnic de două ore. E destul de complicat, așa că a ales să meargă mai departe cu programele lui muzicale.

Mulțumim, Alex Velea și multă baftă pe viitor.”

Declarația Simonei Gherghe vine în contradicție cu cea a lui Alex Velea, care spunea într-o știre din Libertatea publicată în urmă cu trei zile că revine în emisiune: 

„Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e superdragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place.”
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Una din marile probleme ale societatii din Romania este ca o astfel de emisiune are un rating suficient de mare pentru a-si justifica existenta.
  • Din sursele mele eu am auzit ca a fost dat afara in urma unor conflicte cu sefii din Antena 1
    dar asa ca sa dea bine la public a bagat bezeaua ca a renuntat el ....
    https://www.youtube.com/watch?v=L-VsfzJNf_M
  • Omul era ca nuca in perete acolo. Oricum intrarea lui a fost forțată. Nu se potrivea cu formatul. Abia învățase să citească prompterul. Ce bine că a ieșit / a fost dat afară !
  • Emisiuni de *** sunt "La maruta, Vorbeste lumea, Gospodar fara pereche,ce spun romanii.....si multe altele, emisiuni infecte,mediocre,cu tenta sexuala,dezinformatoare ! Astea sunt emisiuni de,,,,,,,,,,, ! "marian"!
  • Ce stire nu pot dormi la noapte , poftim Razvanel a aparut stirea esti multumit acum . cred ca esti in al noulea cer ,poate sa dispara si ranjita , este o emisiune de ,,,,,,,,,,, pentru mile si Razvanel,

Trimite un comentariu