Skip to main content

Anul acesta vom avea încă o televiziune 4K. CNA a aprobat Travel Mix 4K. Bucureşti TV devine televiziune naţională

 
CNA
CNA

Anul 2019 aduce a doua televiziune 4K românească. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în prima şedinţă publică din acest an modificarea licenţei Travel Mix, astfel încât să poată începe emisia în sistem Ultra HD.

Publicitate

Omul de afaceri Larenţiu Megelea, proprietarul postului, prezent în faţa CNA, a declarat pentru Paginademedia.ro, că intenţionează să lanseze postul în jurul lunii martie.

Din proiectul editorial al Travel Mix 4K:

  • Travel Mix in formatul 4k isi propune sa prezinte Romania Turistica in imagini la superlativ.
  • In ultimul an televizinea Travel Mix a iprodus mai multe emisiuni de promovare turistica in formatul 4k, iar cererea unor retele privind acest format ne-a determinat sa investim in echipamente de distributie 4k.
  • Travel Mix 4k doreste sa livreze un program separat in formatul 4k, compus din productii proprii si productii a altor producatori.
  • Dorim ca in cativa ani toate productiile difuzate de Travel Mix sa fie si in formatul 4k.
  • Televiziunea Travel Mix promovează turismul în toate formele lui (călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc.) şi oferă posibilitatea tuturor să descopere noi destinaţii turistice in tara si dincolo de hotarele ei.
  • Televiziunea Travel Mix produce o serie de emisiuni realizate exclusiv in limba engleza pentru a influenta in mod pozitiv crestera turismului de incoming, emisiuni care sunt distribuie in diferite platforme internationale in sistem VOD.

Bucureşti TV devine televiziune naţională

CNA a aprobat şi reunirea mai multor licenţe TV şi radio din Prahova, deţinute toate de omul de afaceri, sub o singură companie Best Mixmedia SRL din Câmpina.

Este vorba despre:

  • Travel Mix din Ploieşti (tv prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice)
  • Valea Prahovei TV (VP-TV) din Ploieşti
  • Bucureşti TV
  • Best FM din Câmpina
  • Best FM din Ploieşti şi Sinaia.

Forul a aprobat şi modificarea licenţei Bucureşti TV din televiziune cu acoperire locală, în post cu acoperire naţională. Principalul argument al acestei transformări a fost dorinţa de a intra în măsurătorile de audienţă, lucru permis doar televiziunilor cu acoperire naţională.

CNA a decis constituirea unei reţele de radio regionale formată din Best FM Câmpina, Ploieşti şi Sinaia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sandu Sandu
    @Adi, tu macar ai auzit de CI+?
    Cu ala se pot prinde posturile 4K, spre exemplu DIGI 4K se prinde doar folosind CAM-urile pe TV-uri 4K desigur caci cu decodoare e imposibil sa il prinzi. Nu e nicio pacaleala.
    Sper ca te-am lamurit.
  • Dani Dani
    @Adi Numai prosti spui acolo, mai bine taceai. Digi aduce 4K iar decodarea o face televizorul nu acel decodor care intradevar stie doar 1080p.
  • Adi Adi
    Chiar nu înțelege nimeni ca este o păcăleală acest asa-zis 4k??
    NIMENI în România nu poate primi în casă un post 4k! Chiar daca ai tv-ul 4k si chiar daca un post emite programe 4k!!
    Nicio societate de cablu din România nu iti poate aduce semnal 4k in casa! Uitati-ve pe decodorul pe care îl aveți de la Telekom, Digi sau orice societate de cablu.Scrie pe el: 1080p!! Atât suporta decodorul. Nu puteti vedea 4k decat de pe net.Adica youtube , Netflix etc
    Oare e cineva la CNA care sa stie aceste lucruri atât de simple?

Trimite un comentariu

sus