Skip to main content

Starea Nației revine. Dragoș Pătraru, despre noul sezon al emisiunii

 
Starea Nației revine. Dragoș Pătraru, despre noul sezon al emisiunii

Emisiunea lui Dragoș Pătraru de la Prima TV se întoarce din vacanță. Starea Nației revine de luni, 14 ianuarie, de la ora 22:30. Cum va fi noul sezon?

Publicitate

Dragoș Pătraru, pentru Paginademedia.ro despre noutățile noului sezon:

  • “Starea Nației va avea un podcast în care eu voi răspunde, în weekend, celor mai interesante întrebări puse de telespectatori în timpul săptămânii.”
  • “Vom începe varianta cu invitat în studio. Pentru început, va fi o data pe săptămână, cel mai probabil miercurea. Dacă merge bine, ne gândim să fie în fiecare zi”.
  • “Încercăm și un soi de reportaje cu un correspondent la fața locului. Relatări de la diverse evenimente, evident în stilul emisiunii. Veți vedea și oameni noi, care nu au mai apărut deloc pe TV.”
  • “Emisiunea va avea un format mult mai alert. Vor fi 20-30 de subiecte la fiecare ediție, cum am început de la sfârșitul anului trecut, față de 8-10 până atunci.”
  • Audiența? “Ne-am revenit în a doua jumătate a lunii decembrie. Am avut zile cu rating 1,9-2”
  • “Continuăm turneul Starea Nației. Aproape în fiecare weekend vom fi în țară.”

Citește și: 

În luna decembrie, Dragoș Pătraru a fost invitatul interviurilor 10 ani de Paginademedia.ro.

VIDEO. Interviul acordat de Dragoș Pătraru:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Iata o intrebare pentru luptatorul din fata televizorului: ce mai face prietenul tau Buscu, nu mai puneti si voi de un santaj la TVR, plangand-o de mila pe Irina Radu? Hai ca v-ati inrosit, dar nu de rusine ci pentru ca asta va e culoarea politica baieti!

Trimite un comentariu