Skip to main content

Vlad Grigorescu părăsește iUmor, după patru sezoane. Un stand-uper îi ia locul de co-prezentator

 
Vlad Grigorescu părăsește iUmor, după patru sezoane. Un stand-uper îi ia locul de co-prezentator
Șerban Copoț și Dan Badea, prezentatorii iUmor 2019

Noul sezon iUmor, de la Antena 1, vine cu o schimbare în formula de prezentatori. Pleacă magicianul Vlad Grigorescu, după patru sezoane, și vine comediantul Dan Badea, anunță reprezentanții postului. Acesta îi va fi co-prezentator lui Șerban Copoț, în cel de-al șaselea sezon al show-ului care debutează în primăvară. 

Badea a participat și el la iUmor, însă doar în calitate de invitat special. Vlad Grigorescu, fostul prezentator, este câștigător al emisiunii în primul sezon. 

Publicitate

Dan Badea: „E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt.

A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi! Încerc să nu am prejudecăți și nu judec pe nimeni, doar vreau să înțeleg motivația fiecăruia de a urca pe scenă. Sigur, la o astfel de emisiune te aștepți să întâlnești oameni dezinvolți, dar Șerban mi-a spus că s-ar putea să existe și concurenți cu care nu o să am ce să vorbesc și, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puțin blocat.”

Cei cinci câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea) și Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu