Skip to main content

Cozmin Gușă va avea propriul talk-show. Ghiciți postul TV

 
Cozmin Gușă va avea propriul talk-show. Ghiciți postul TV

Consultantul Cozmin Gușă, analist geopolitic, președinte al Federației Române de Judo, promotorul partidului Realitatea și proprietarul Realitatea TV va avea o nouă calitate: realizator TV. 

După ce și-a exersat timp de mai mulți ani experiența în audiovizual în calitate de invitat la mai toate emisiunile de pe post, Gușă va prezenta din această săptămână „România 2019”. 

Publicitate

Anunțul a fost făcut chiar astăzi pe site-ul televiziunii, într-o știre în care emisiunea este prezentată drept un „talk-show senzațional despre subiectele zilei din politică, justiție, mediul de afaceri și mass-media”. 

Prima ediție a emisiunii România 2019 va fi vineri, de la 20.30. „Va continua în perioada următoare fără un program fix”, a povestit Cozmin Gușă, în direct la Realitatea TV. 

„Cozmin Gușă va realiza emisiunea în fiecare seară, în transmisiune directă, dintr-un alt județ al României. Formatul producției TV moderate de cunoscutul consultant politic presupune dezbateri cu politicieni (din toate taberele), jurnaliști și reprezentanți ai societății civile, printre care avocați, afaceriști sau profesori universitari”, mai menționează știrea de pe Realitatea. 

„Emisiunea debutează vineri la București, iar echipa de producție a contactat deja numeroși invitați pentru edițiile care vor avea loc în întreaga țară”.

GALERIE FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pelikanul a batut palma cu Ghita si Andronic, trei moguli mai mici ai mass mediei din Romania, pe cina sa sustina la alegeri. Macar sa aiba tarife la fel, sa nu se traga in piept unul pe altul. Varanul nu a fost nvitat, el are tarifele lui. Emisiunea lui este un prolog la ce o sa urmeze, urmariti *** Zilei si *** TV!
  • Cine KGB il arunca in lupta pe acest analist traseist geopolitic anul acesta in capanie electorala si in aceste vremuri? Scuzati-mi intrebarea.
  • Geojurnalistul se lauda anul trecut ca vine cu un fond de investitii american care va baga 50 de milioane de euro in presa din Romania. Mai zicea acum vreo 4 ani ca Realitatea Plus va rupe audientele prin Balcanii de Vest, cand de fapt a ramas pe internet.
    Probabil emisiunea va avea vreo 3-4 editii si se va flescai.

Trimite un comentariu