Skip to main content

Pătraru: Proiectul Starea Nației poate trăi și de mâine fără televiziune

 
Pătraru: Proiectul Starea Nației poate trăi și de mâine fără televiziune

10 ANI DE PAGINADEMEDIA. "Dacă ne pregătim pentru momentul în care nu mai merge televiziunea? Normal", spune Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Nației, de la Prima TV, în interviul acordat Paginademedia.ro.

Ne dă și mici "secrete" ale emisiunii. De exemplu ce nume nu fac audiență? În filmele de mai jos

Starea Nației poate trăi și fără televiziune

Proiectul Starea Nației, așa cum l-am conceput din această vară, poate trăi și de mâine fără televiziune, spune Dragoș Pătraru.

Suntem 25 de oameni și avem în plan și alte proiecte. Dacă merg, mai angajăm, continuă el.

VIDEO. Pătraru: Starea Nației poate trăi și fără televiziune

Când zic Tăriceanu pe post, audiența se duce în cap

Când zic "Tăriceanu pe post, audiența se duce în cap", spune Pătraru. "Pe vremea lui Băsescu, asta se întâmpla cu Macovei. Când spuneam Macovei, cădea ratingul", povestește realizatorul Starea Nației.

VIDEO. Dragoș Pătraru: "Când zic Tăriceanu, audiența se duce în cap"

Ce măsuri a luat ca să crească audiența

Scurtarea subiectelor a fost o măsură luată pentru a crește audiența emisiunii, spune Pătraru. "Erau subiecte lungi, de trei minute și jumătate. Aveam zece subiecte pe emnisiune. Acum avem 20, și mult mai scrute", continuă el.

De ce această măsură? În luna noiembrie, Pătraru a pierdut un bonus de 5.000 de euro, pentru că nu și-a atins targetul de audiență, după cum a povestit aici.

VIDEO. Pătraru, despre scurtarea subiectelor

Citește și: Dragoș Pătraru: Am pierdut 5.000 de euro din cauza audienței. Clauza din contract care spune cine îi plătește


VEZI interviul integral cu Dragoș Pătraru, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca iese de pe TV s-a terminat cu comediantul. Cine i-ar mai plati 25000 de euro pe luna sa faca emisiunea si sa isi difuzeze publicitatea online? Pe TV sunt banii importanti inca. Acest articol est menit in a ii creste audienta pe tv, pt ca il doare ficatul ca a pierdut o luna 5000 de euro desi a castigat pana acum peste 1 milion de euro cu emisiunea lui pacalind oamenii cu principii sanatoase, lupta cu coruptia, razboinicul luminii. Prietenul lui Buscu e si el rosu pana in maduva oaselor, nu va pacaliti.

Trimite un comentariu